Το Κε Τε Λα Μπόνγκο mood είναι γεγονός πλέον, μετά τη χθεσινή επική Τσικνοπέμπτη, με την κάπνα από τα ψητά να καλύπτει από τις πρώτες μεσημεριανές ώρες όλη τη χώρα, καθιστώντας την αόρατη από τους δορυφόρους.

Provocateur Μασκέ Party

Μπαίνουμε πλέον στην περίοδο όπου τα πάρτι μας θέλουν ντυμένους μασκαράδες, με τις επιλογές των στολών να λένε πολλά για την ιδιοσυγκρασία μας και τις μύχιες σκέψεις μας. (Ξέρετε, αυτά που συζητάμε με τους Ψ μας).

Πιστοί στα έθιμα -καμία σχέση, αλλά για τις ανάγκες του κειμένου, στο Provocateur αποφασίσαμε να ντύσουμε τους πολιτικούς αρχηγούς για το δικό μας Provocateur Μασκέ party, έτσι για να χαμογελάσει λίγο το χειλάκι μας.

Μασκέ party: Κυριάκος «Κεν» Μητσοτάκης

«Καλέ τι γκόμενος είσαι;». Δεν θυμόμαστε να έχει ακουστεί στην TV τέτοια ατάκα για πρωθυπουργό. (Αν θυμάστε κάτι ανάλογο, σχολιάστε στην ανάρτηση). Σκεφτείτε τι γίνεται off camera. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έκανε θραύση με τη συγκεκριμένη στολή. Για πολλές θαυμάστριες, μάλιστα, θα έσβηνε και τον Ράιαν Γκόσλινγκ. Για να μην θυμηθούμε τις φορές που φωτογραφήθηκε γυμνόστηθος και η φωτογραφία έγινε viral παγκοσμίως! #free_the_nipple

Μασκέ party: Στέφανος «Μέγας Αλέξανδρος» Κασσελάκης

Ο πορθητής του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε να σαρώνει νέος, όπως ακριβώς ο Μέγας Αλέξανδρος. Η Κουμουνδούρου είναι απλά το ορμητήριο. Άσε που το σμιλεμένο κορμί λογικά φέρνει στου Αλεξάνδρου. Ακόμη και η αποφασιστικότητα…

Ο Στέφανος μπήκε στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Μέγας Αλέξανδρος στη Θήβα. Για όσους δεν ξέρουν τι έκανε ο Στέφανος στο συνέδριο, ας ρωτήσουν τους Θηβαίους τι έκανε στην πόλη τους ο Μέγας Αλέξανδρος. Εδώ, ως ακραιφνώς Μενδωνικοί θα σταματήσουμε με τις όποιες ομοιότητες μας έρχονται στο μυαλό γιατί εμείς δεν θα στενοχωρήσουμε ποτέ την υπουργό που μας εκπολιτίζει.

Μασκέ party: Νίκος Τσοπανδρουλάκης


Μια ενδυμασία βγαλμένη από το ένδοξο, ορθόδοξο ΠΑΣΟΚ, τότε που η βάση του ξεκινούσε από την ελληνική, ανόθευτη επαρχία για να ξεχυθεί σαν ποτάμι στα αστικά κέντρα. Θέλουμε να τους φέρουμε όλους πίσω στο μαντρί; Ιδού ο βοσκός που θα το κάνει! Μην ξεχνάτε τον συμβολισμό του «Βοσκού» στη θρησκεία μας… Μην ξεχνάτε επίσης, πως το ΠΑΣΟΚ είναι θρησκεία.

Μασκέ party: Δημήτρης «Κουτσούμπας» Κουτσούμπας ή Δημήτρης Κουτσούμπας στο τετράγωνο

Όχι, δεν είναι λάθος. Ντύνουμε τον Δημήτρη Κουτσούμπα… «Κουτσούμπα». Γιατί ο «Κουτσούμπας» είναι ρόλος, απαιτητικός και πολυεπίπεδος. Με σιδηρά πυγμή από τη μία, τρολ από την άλλη. Με ατόφια ιδεολογία από τη μία, αλλά κριτική σκέψη από την άλλη. Αν δεν υπήρχε αυτός ο ρόλος θα έπρεπε να είχε εφευρεθεί. Κάποιοι θα μας χαρακτηρίσουν υπερβολικούς, αλλά θα το γράψουμε: Είναι δύσκολο ακόμη και για τον Δημήτρη Κουτσούμπα να ανταποκριθεί στον ρόλο του «Κουτσούμπα».

Μασκέ party: Κυριάκος Bob Ross Βελόπουλος

Ο αρχηγός του κόμματος Ελληνική Λύση, ο πιο ένθερμος πατριώτης, εκείνος που για χάρη της θα χάριζε και τις επιστολές του Ιησού για να τη σώσει, καταγράφει ασυνήθιστες ώρες τηλεοπτικού αέρα. Ακούραστος υπηρέτης της αλήθειας και κοινωνός της χριστιανικής αγάπης και της ευσπλαχνίας, θα μπορούσε να καλύψει το κενό ενός σπουδαίου καθηγητή ζωγραφικής, του Bob Ross, ο οποίος μας έμαθε να ζωγραφίζουμε κάτι περισσότερο από το σπίτι μας. Μπορεί να διδάσκει μπροστά από τον καμβά του και ταυτόχρονα να πουλάει κηραλοιφές ή τη λοσιόν για να βγάλουμε ξανά μαλλιά. Είμαστε σίγουροι πως αντέχει! Και θα υπογράφει τους πίνακες ως «Κυριαμπομπ Ροσόπουλος».

Τσικνοπέμπτη: Ο Κυριάκος Βελόπουλος ντυμένος Bob Ross.

Μασκέ party: Ζωή Κωνσταντομπουλίνα

Πλεύση Ελευθευρίας. Φαίνεται να γοητεύεται από το θαλασσινό και δη, το ναυτικό στοιχείο η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και αν έχει υπάρξει μια καπετάνισσα πιο γνωστή από τη σύγχρονη μπουρλοτιέρισσα, αυτή είναι η Μπουμπουλίνα. Αν μπορεί να υποστηρίξει τον ρόλο; «Τι είπατε;» (με μάτια μισόκλειστα).

Τον Δημήτρη Στίγκα από τους Σπαρτιάτες δεν τον καλούμε γιατί είναι γνωστοί ξενέρωτοι και φίλοι Χρυσαυγιτών. Και αυτούς δεν τους δίνουμε ούτε τον πυρετό μας!