Μεγάλη υπόθεση τα τατουάζ παιδιά. Έχουμε δει πραγματικά έργα τέχνης πάνω σε σώματα, αλλά έχουμε δει και κακόγουστα. Ωστόσο, να συμφωνήσουμε πως ο καθένας χτυπάει πάνω του εκείνο που του αρέσει και εκείνο που ταιριάζει με τα δικά του γούστα και τη δική του αισθητική. Τι γίνεται όμως όταν ο tattoo artist τα κάνει μαντάρα; Θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί; Θες. Μάλλον κάπως έτσι νιώθει και η Marie Armstrong, η οποία μοιράστηκε την τραγική εμπειρία της στο TikTok.

Η Armstrong για την ακρίβεια πήρε ένα ρίσκο που δεν της βγήκε. Θα εξηγήσουμε ευθύς αμέσως, όπως διαβάσαμε την ιστορία της στο Unilad. Η νεαρή είχε χτυπήσει στο παρελθόν μια ξεφλουδισμένη μπανάνα σε ένα από τα δαχτυλά της και όπως όλοι γνωρίζουμε, τα τατουάζ στα δάχτυλα ξεθωριάζουν πολύ γρήγορα. Προφανώς αυτό συνέβη και στην ίδια.

Το τατουάζ στην αρχική του μορφή:

Θέλοντας να δώσει πάλι ζωή σε αυτή την ξεφλουδισμένη μπανάνα, πήγε σε έναν tattoo artist για τον οποίο είχε ακούσει πολύ καλά λόγια. Όμως, το πρόβλημα ήταν ότι έπρεπε να τον αφήσει ελεύθερο να ξεδιπλώσει το καλλιτεχνικό του ταλέντο, βλέποντας απλά φωτογραφία του αρχικού τατουάζ.

Ε, όπως καταλαβαίνετε πήγε πολύ λάθος. Και τώρα η Armstrong κάθε φορά που το βλέπει θέλει να βάλει τα κλάματα και το μόνο που εύχεται είναι αυτή η νέα -ας πούμε- ξεφλουδισμένη μπανάνα να ξεθωριάσει εξίσου γρήγορα.

Το τατουάζ στην τελική του μορφή:

Τουλάχιστον, είναι μικρό και σε σημείο που δεν φαίνεται εύκολα.

@marieaarm #badtattoos #badtattoostory #tattoofail #tattoo #fingertattoo ♬ original sound – Marie Armstrong