Άργησε, αλλά μας το έδωσε. Ο Διονύσης Ατζαράκης, μετά τον χαμό που γεννήθηκε από τη σειρά του Netflix για τον Μέγα Αλέξανδρο, θέλησε να μάθει αυτό που επίσης αναρωτήθηκε πολύς κόσμος, αναζητώντας πληροφορίες. Ήταν γκέι τελικά; Φυσικά, υπήρχαν και εκείνοι που ήταν κατηγορηματικά αρνητικοί σε αυτή την ερώτηση, γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τη σεξουαλικότητα του, αλλά θα το αφήσουμε ασχολίαστο.

Τελοσπάντων, ο Διονύσης Ατζαράκης πήρε συνέντευξη από τον Μέγα Αλέξανδρο (υπέροχος Λευτέρης Ελευθερίου), και ως γνήσιος Έλληνας, με κομπολόι στο ένα χέρι και φραπέ στο άλλο, του είπε ατάκες όπως «την πας την επιστολή;» ή «το γυαλίζεις το δόρυ;». Ε, είναι καλός σε αυτό που κάνει, πρέπει να του το αναγνωρίσουμε. 

Στο μεταξύ, του έδειξε και φωτογραφία της Μάργκοτ Ρόμπι από φωτογράφισή της, με τον Μέγα Αλέξανδρο να λέει το επικό: «Φαίνεται καλό κορίτσι, ελπίζω να μην την σνομπάρουν σε κάποια βράβευση», αναφερόμενος φυσικά στα Όσκαρ, που η Ακαδημία την άφησε απέξω στις μεγάλες κατηγορίες.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στον Ηφαιστίωνα, όπου ο Διονύσης Ατζαράκης του είπε «Φαγώθηκαν τα Αμερικανάκια να σας βγάλουν ζευγάρι», με τον Μέγα Αλέξανδρο να απαντά: «Η σεξουαλικότητα γενικά τότε ήταν ρευστή».

Δεν γράφουμε άλλα, απλά δείτε το βίντεο: