Οποιαδήποτε είδηση για τον Ντόναλντ Τραμπ συνοδεύεται από ένα τεράστιο wtf. Τρανό παράδειγμα το γεγονός πως αποτελεί μεγάλο φαβορί για τις επερχόμενες εκλογές των ΗΠΑ, ασχέτως από το ότι τον βαραίνουν διάφορες κατηγορίες. Γενικά όλα τα περιμένουμε από τον Τραμπ, αλλά αυτό που σίγουρα δεν περιμέναμε ήταν να κυκλοφορήσει δικά του sneakers. Τα ονόμασε «Never Surrender High-Tops» και ναι, είναι κακόγουστα.

Βέβαια όσο κακόγουστα και να είναι, αυτά τα χρυσά sneakers που πίσω έχουν τα χρώματα της αμερικανικής σημαίας, ξεπουλήθηκαν. Φαίνεται πως κάποιους όχι μόνο δεν τους πτόησε αυτό το χρυσαφί χρώμα, αλλά ούτε και τα 399 δολάρια της τιμής τους. Μάλιστα, στην περιγραφή τους, γράφουν πως επρόκειτο για περιορισμένη διαθεσιμότητα, μόνο 1000 παπουτσιών δηλαδή, αλλά χαρακτηρίζονται ως «τολμηρά, χρυσά και ανθετικά, όπως ακριβώς ο πρόεδρος Τραμπ». Ξέχασαν το «πρώην», βέβαια.

Στο μεταξύ, το ακόμα καλύτερο σε αυτή την ιστορία, είναι πως κάποιος αποφάσισε να δώσει 9000 δολάρια προκειμένου να τα κάνει δικά του, αλλά όχι έτσι απλά. Πάνω τους υπάρχει και η υπογραφή του Τραμπ. Καταλαβαίνουμε, τέτοιο κομμάτι δεν το χάνεις. 

Πάντως, ο λαός της Αμερικής, κυρίως δηλαδή οι φανατικοί του Τραμπ, ζητούν να κυκλοφορήσει κι άλλα κομμάτια γιατί δεν πρόλαβαν να αγοράσουν. Επιπλέον, όσοι τα έκαναν παραγγελία, θα χρειαστεί να περιμένουν στωικά για να τα φορέσουν, αφού θα τους αποσταλούν τον Ιούλιο. Δεν θα μας κάνει εντύπωση να φοράνε τα μποτάκια, γιατί περί αυτού πρόκειται, καλοκαιριάτικα.