Δεν θα βαρεθούμε να το γράφουμε. Όταν ο Διονύσης Ατζαράκης δημοσιεύει βίντεο στο Youtube, το χέρι μας πηγαίνει αυτόματα πλέον στο play. Είναι μια όμορφη στιγμή όταν συμβαίνει. Και ό,τι κι αν κάνουμε και όπως και να μας πετυχαίνει, σταματάμε τα πάντα επιτόπου. Είναι πάντα εύστοχος και χρησιμοποιεί υπέροχα τη σάτιρα για να διακωμωδήσει καταστάσεις και γεγονότα. Και αντίθετος να είσαι με όσα λέει, δηλαδή, δεν γίνεται να μην παραδεχτείς ότι τουλάχιστον αυτό που κάνει το κάνει καλά. 

Κι αυτό το τελευταίο αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι γίνεται viral σε χρόνο μηδέν. Γι’αυτό και ο Διονύσης Ατζαράκης δεν θα μπορούσε μία ημέρα σαν τη σημερινή – του Αγίου Βαλεντίνου ντε- να την αφήσει να περάσει χωρίς σχετικό βίντεο και να μην τρολάρει υπέροχα τους ερωτευμένους, αλλά και τα μπακούρια αυτούς τους βρήκε ακόμα μία χρονιά χωρίς σχέση.

Έτσι ντύθηκε έρωτας και ως σαν Βαλεντίνος απάντησε σε Q+A ερωτήσεις, όπως κάνουν οι περισσότεροι Youtubers. Με ερωτήσεις όπως «γιατί δεν με θέλει το crush μου;» ή «πότε θα γνωρίσω τον έρωτα;», αλλά φυσικά με απαντήσεις επικές. Μπορεί να μην έχεις κάποιον να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχεις όμως Ατζαράκη. Και αυτό είναι καλύτερο.

Το βίντεο που ανέβασε ο Διονύσης Ατζαράκης: