Θα θέλαμε να σας μιλήσουμε για μια ιστορία αγάπης – του Αγίου Βαλεντίνου έρχεται. Θα θέλαμε, αλλά στην πραγματικότητα πρόκειται να κάνουμε το ακριβώς αντίθετο. Θα σας διηγηθούμε ένα θρίλερ. Ένα αρρωστημένο πάθος. Μια διαστροφή με πρωταγωνίστρια μια Αμερικανίδα stalker.

Εξηγούμαστε: Η Ζακλίν Έιντς, από την Αριζόνα, αναζητούσε σχέση. Γράφτηκε λοιπόν σε ένα dating site που σου δίνει τη δυνατότητα να βγεις ραντεβού με εκατομμυριούχους – ναι, υπάρχει τέτοιο πράγμα εκεί στο USA, Luxy το λένε.

Μόλις εντόπισε τον εκλεκτό της, ρίχτηκε πάνω του. Και μιλάμε κυριολεκτικά. Βγήκαν μαζί μια φορά και ύστερα άρχισε ο εφιάλτης για αυτόν που, όπως μαθεύτηκε αργότερα, ήταν CEO σε εταιρεία καλλυντικών.

Μέσα σε διάστημα 10 μηνών, η Έιντς του έστειλε συνολικά 159.000 μηνύματα, μερικές φορές του έστελνε ως και 500 ημερησίως! Και όχι του τύπου «σ’ αγαπώ, σε θέλω» ή έστω μόνο αυτά. «Θα φτιάξω σούσι από τα νεφρά σου και chopsticks από τα κόκαλα του χεριού σου», «Θέλω να κάνω μπάνιο με το αίμα σου», τέτοια ανατριχιαστικά πράγματα του έγραφε.

Έφτασε μέχρι το σημείο να παραβιάσει την κλειδαριά του σπιτιού του και να μπει μέσα. Έβγαλε τα ρούχα της, γέμισε την μπανιέρα με νερό και έκανε μπάνιο σαν να ήταν αυτή η ένοικος του σπιτιού. Ο άνδρας ήταν ταξίδι στο εξωτερικό εκείνη την ημέρα, αλλά είδε τι είχε συμβεί μέσα από το σύστημα παρακολούθησης που είχε εγκαταστήσει. Ειδοποιώντας αμέσως τις Αρχές.

Τι έδειξε η ψυχιατρική εξέταση της Αμερικανίδας stalker

Τότε ήταν που συνελήφθη η Έιντς. Με τις κατηγορίες της παρενόχλησης, της απειλής. «Είναι γελοίο να με πάνε στη φυλακή για μερικά μηνύματα. Απλώς έπαιζα με τη φαντασία μου και ήθελα να είμαι πρωτότυπη. Στο σπίτι μπήκα μόνο και μόνο για να νιώσω πώς είναι να μένω εκεί», είπε αρχικά στους αστυνομικούς.

Λόγια δηλαδή που μέσα στον παραλογισμό τους βγάζουν και κάποιο νόημα. Αλλά μετά ήταν που έγινε κάτι παραπάνω από σαφές πως κάτι πολύ πιο σοβαρό συνέβαινε με την περίπτωσή της. Έλεγε πως την έχουν απαγάγει οι Ιλιμουνάτι, ότι εμπλέκεται ο Γουόλτ Ντίσνεϊ. Πως χαίρεται, επίσης, που θα πάει σε δίκη επειδή «θα αθωωθώ και ο δικαστής θα δώσει εντολή να παντρευτούμε».

Μια μετέπειτα εξέταση από ψυχίατρους έδειξε αυτό που όλοι όσοι ακούν αυτήν την ιστορία σκέφτονται εξ αρχής: Η Ζακλίν Έιντς ήταν ψυχικά διαταραγμένη. Αφού έμεινε για ένα διάστημα στη φυλακή, πλέον νοσηλεύεται σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Σε μια ιστορία που σε βάζει γενικότερα σε σκέψεις αναφορικά με το online dating. Και πού να δεις το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix, «Lover, Stalker, Killer» – τότε είναι που δεν θα ξαναβγείς με άνθρωπο που γνώρισες μέσω διαδικτύου!