Αν η χθεσινή Δευτέρα δεν σου πήγε και πολύ καλά, σκέψου πως κάποιοι άλλοι έπεσαν πάνω σε φαντάσματα. Κάτι που δεν θέλουμε να ζήσουμε σε καμία περίπτωση, αλλά μια στιγμή, δεν θα το ζήσουμε όντως, μιας και δεν προβλέπεται να αγοράσουμε Tesla. Προχωράμε. Θα μπορούσε να είναι και ανέκδοτο τώρα που το σκεφτόμαστε και να πηγαίνει κάπως έτσι: ήταν ένα Tesla, κάτι φίλοι και τρία φαντάσματα.

Τελοσπάντων μην σας τα πολυλογούμε, όπως γράφει και το Ladbible μια παρέα φίλων ήταν στο πολυτελές Tesla τους στο Arnold Estate στο Λονδίνο, μια περιοχή όπου γυρίστηκε το 2013 το γνωστό θρίλερ, «Το Κάλεσμα». Διαπίστωσαν, λοιπόν, από την οθόνη του αυτοκινήτου πως ορισμένες φιγουρίτσες περπατούσαν σε νεκροταφείο, το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι που γυρίστηκε η εν λόγω ταινία. Ήταν φιγούρες σε σχήμα ανθρώπου, με το βίντεο να δείχνει στο τέλος πως το Tesla περικυκλώνεται από αυτές. 

Να σημειωθεί πως τα Tesla έχουν τη δυνατότητα να εμφανίζουν στην οθόνη τους πληροφορίες για αντικείμενα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση, όπως πεζούς για παράδειγμα, χάρη σε αισθητήρες που διαθέτουν.

Προφανώς η παρέα χ..στηκε ούρλιαξε από φόβο και στη συνέχεια προσπάθησε να εξηγήσει τι ήταν αυτές οι φιγούρες, αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν είχαν τις κατάλληλες απαντήσεις. Πάντως, όσοι νιώθουν ατρόμητοι -ειδικά μετά από αυτό- τότε έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το πραγματικό σπίτι που γυρίστηκε η ταινία, καθώς είναι ανοιχτό για περιηγήσεις και διανυκτερεύσεις.