Όσοι ακολουθούν τον Νίκο Παππά, γνωρίζουν σίγουρα τον Μάριο. Αυτός ο υπέροχος σκύλος που μόνο που τον βλέπουμε θέλουμε να τον πάρουμε αγκαλιά και να μην τον αφήσουμε να φύγει ποτέ από εκεί. Στο μεταξύ, σε αυτή τη συντροφιά, προστέθηκε πρόσφατα σχεδόν και ο Αλέκος, για τον οποίο εξίσου κάνουμε καρδούλες στα μάτια.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μουσούδες», ο Νίκος Παππάς μίλησε και για τους δύο, το πώς βρέθηκαν στη ζωή του και πώς είναι οι συνθήκες στο σπίτι. Αρχικά, για τον Μάριο είπε πως «όταν πρωτοπήγα στον Παναθηναϊκό και έπρεπε να κλείνομαι σπίτι λόγω υποχρεώσεων ένας φίλος μου πήρε ένα μαύρο λαμπραντόρ, είδα ότι ήταν ευχάριστος και μου άρεσε και απευθύνθηκα στον ίδιο άνθρωπο, δεν ήξερα ακόμα τη διαδικασία των υιοθεσιών».

Από την άλλη, ο Αλέκος ήταν από τα σκυλάκια που ταλαιπωρήθηκαν από τις πυρκαγιές και είχε βρεθεί τελικά στο Γαλάτσι. «Πέρασα μια βόλτα, κοιταχτήκαμε και ερωτευτήκαμε, είναι πολύ ατίθασος».

«Νιώθω ότι είναι τα παιδιά μου, μια αγκαλιά με τα δυο αυτά πλάσματα είναι αγχολυτική, είναι η ξεκούρασή μου μέσα στη μέρα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Νίκος Παππάς και πρόσθεσε πως με τον Μάριο έχει πάει μέχρι και για ποτό. «Ήταν party animal μικρός, ο Μάριος έχει φάει φαγητά διπλανών, έχω πληρώσει για τον ίδιο περισσότερα απ’ότι έχω πληρώσει για τις συντρόφους μου».