Επεισόδιο από τις Οικογενειακές Ιστορίες (που θα έκανε σίγουρα υψηλά νούμερα τηλεθέασης) τείνει να γίνει ο γάμος του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζόρτζια Σιακαβάρα, μετά το -καθόλου τυχαίο- tweet του Θάνου Πλεύρη. Μια ωραία ατμόσφαιρα επικρατεί στα social media. Ή και όχι, προχωράμε. Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου -σε περίπτωση που δεν έχετε μάθει τις τελευταίες εξελίξεις αυτού του ειδυλλίου- με την γυναίκα που του έχει πάρει το μυαλό τον τελευταίο καιρό.

Σύμφωνα πάντα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time, το ζευγάρι παντρεύτηκε τη Δευτέρα χωρίς την παρουσία των ψυχαγωγικών εκπομπών, που από τότε που έγινε γνωστό, παίρνουν την κάμερα ανά χείρας και ακολουθούν το ζευγάρι όπου και να βρίσκεται. Εποχές απόλυτης καλτίλας στην ελληνική τηλεόραση. Ποιος ξεχνάει και την υπέροχη ατάκα του Κωνσταντίνου Πλεύρη έξω από το Μέγαρο Μουσικής: «Ήρθε με τον παίδαρο στο Μέγαρο». Ποιος, ε;

Οι ηχηρές πάντως απουσίες από τον γάμο αφορούν επίσης και τα παιδιά του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Θάνος Πλεύρης και Φένια Πλεύρη δεν ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους. Βέβαια δεν γνωρίζουμε αν καλέστηκαν και αρνήθηκαν ή δεν καλέστηκαν καθόλου. Ας μείνει αυτό το μυστήριο να πλανάται. Πάντως, ο Θάνος Πλεύρης έκανε ξεκάθαρη τη θέση του, κάνοντας ένα tweet που έγραφε: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα». Λογικά δεν ήταν και πολύ σύμφωνος με αυτόν τον γάμο.

Ωστόσο Ειρήνη υμίν. Έρχονται και Χριστούγεννα.