Λίγο που διανύουμε την περίοδο των Χριστουγέννων και είδαμε ξανά τα Home Alone 1 και 2, λίγο που ο Μακόλεϊ Κάλκιν πήρε το δικό του αστέρι στο Χόλιγουντ, το «Kevin’s Revenge» βρέθηκε στο επίκεντρο της προσοχής. Πρόκειται βέβαια για ένα parody trailer, το οποίο όμως έχει τόση πλάκα που πολύ θα θέλαμε να ήταν πραγματικό.

Γνωρίζουμε ήδη πως ένα Home Alone 3 είναι προ των πυλών, ωστόσο αυτό το parody trailer μοιάζει να είναι καλύτερο και από τη δεύτερη ταινία που κυκλοφόρησε το 1997. Περίπου 30 χρόνια αργότερα, ο Μακόλεϊ Κάλκιν τα βάζει ξανά με τους Wet Bandits, προκειμένου να πάρει εκδίκηση για όσα πέρασε και κάπως έτσι ταυτόχρονα βλέπουμε και ποιο είναι το μέλλον των αγαπημένων μας ηρώων.

Γι’αυτό το βίντεο ευθύνεται ο YouTuber @VJ4rawr2, ο οποίος έδωσε στους θαυμαστές του «Home Alone» μια ματιά για το πώς θα έμοιαζε μια ταινία του 2024 με το αρχικό καστ. Συνδυάζοντας έξυπνα σκηνές από διαφορετικές τηλεοπτικές σειρές και ταινίες, ανταλλάσσοντας κεφάλια, αλλάζοντας φόντο και προσλαμβάνοντας επαγγελματίες καλλιτέχνες φωνής, κατάφερε να ζωντανέψει το όραμά του για έναν ενήλικο Κέβιν Μακάλιστερ.

Επί της ουσίας, ξεκινά από εκεί που τελείωσε το Home Alone 2: Lost in New York, με τους Χάρολντ και Μάρβιν να οδηγούνται once again στην φυλακή, μετά τη ληστεία τους σε κατάστημα παιχνιδιών. Χρόνια λοιπόν αργότερα, ο Κέβιν και τα -έχουμε χάσει το μέτρημα- αδέρφια του, έχουν πλέον μεγαλώσει. Ο ίδιος δεν είναι πια το άτακτο παιδί που περνά την περίοδο των γιορτών «παλεύοντας» με το γνωστό δίδυμο των πιο άμπαλων διαρρηκτών που έχει υπάρξει ποτέ. 

Όλα αυτά μέχρι που οι Wet Bandits απελευθερώνονται από της φυλακής τα σίδερα και του στέλνουν μια χριστουγεννιάτικη κάρτα με τη φωτογραφία τους και τις λέξεις: «Επιστρέψαμε μικρέ φίλε». Σε αυτό το σημείο, ο Κέβιν σηκώνει το κεφάλι του και βλέπει το επίσης γνωστό βανάκι που χρησιμοποιούσαν και στις δύο πρώτες ταινίες.  

Η φωνή για το parody trailer του Home Alone: ​​Kevin’s Revenge ακούγεται να λέει: «Ο Κέβιν Μακάλιστερ επέστρεψε, μόνο που αυτή η οικογένεια είναι λίγο περίεργη». Το trailer έχει μόνο μόνο ένα αρνητικό: Που δεν θα μάθουμε ποτέ ποιος θα ανακηρυχθεί νικητής αυτή τη φορά.