Ως απόδειξη του πόσο μαζικό είναι το ηλεκτρονικό εμπόριο ζωντανής ροής στην Κίνα, μία viral live χρήστρια του Douyin (κινεζική έκδοση του TikTok), η Zheng Xiang Xiang, υιοθετεί μια μινιμαλιστική προσέγγιση που προσελκύει εκατομμύρια χρήστες και γεμίζει τους τραπεζικούς της λογαριασμούς με απίστευτα ποσά.

Ο ειδησεογραφικός ιστότοπος 8days της Σιγκαπούρης αναφέρει ότι σε μόλις επτά ημέρες, η Xiang Xiang κατάφερε να πραγματοποιήσει εντυπωσιακές πωλήσεις 100 εκατομμυρίων γιουάν (18,7 εκατομμύρια S$). Ποιο είναι το μυστικό πίσω από την εκπληκτική επιτυχία της στο TikTok;

Το ρεπορτάζ αποκαλύπτει ότι η Xiang Xiang φορά ένα εντυπωσιακό μαύρο φόρεμα και πραγματοποιεί πωλήσεις σε live μετάδοση.

Αυτό που πραγματικά την κάνει να ξεχωρίζει είναι η ταχύτατη και δίχως συναίσθημα μέθοδος προώθησης των προϊόντων. Με έναν τρόπο που σύντομα σε κάνει να αναζητάς το προϊόν, αφιερώνει μόλις τρία δευτερόλεπτα για να παρουσιάσει κάθε αντικείμενο.

@todayonline Despite the stacks of Hermes boxes, Zhang Xiang Xiang’s products 🛍 are said to all be priced below 10 yuan (S$1.90) — meaning that she sold approximately 10 million units in the past week to earn the 100 million yuan. 💰 #chinanews #chinatrending #tiktokchina #livestream #douyin ♬ original sound – TODAYOnline

Ο βοηθός της της δίνει ένα προϊόν για να το δείξει, αποκαλύπτοντας την τιμή και το παραμερίζει γρήγορα. Χωρίς σχόλια, χωρίς περαιτέρω περιγραφές – θα μπερδευτείτε για το πώς λειτουργεί αυτό.

Τα live streaming της Xiang Xiang στο TikTok διαθέτουν ένα σκηνικό στολισμένο με στοίβες κουτιών Hermès και όλα τα προϊόντα της διατίθενται σε επώνυμη πορτοκαλί συσκευασία. Αυτή η μοναδική αισθητική και η προσέγγιση έχουν αιχμαλωτίσει το κοινό της, κάνοντάς το να θέλει να ψωνίσει ακόμα περισσότερο καθώς τα προϊόντα είναι απλά φθηνά κοστίζοντας λιγότερο από 10 γιουάν (1,9 S$).

Η χαμηλή τιμή δείχνει ότι τη βοήθησε να πουλήσει περίπου δέκα εκατομμύρια προϊόντα την περασμένη εβδομάδα, με αποτέλεσμα να κερδίσει 100 εκατομμύρια γιουάν.

Πηγή: intronews.gr