Το Νέο Πετρίτσι Σερρών φαίνεται πως είναι κάποιο πολύ hot χωριό ώστε τοπικό κανάλι στις Σέρρες να στέλνει ρεπόρτερ για να καλύψει την Γιορτή Τσίπουρου που έγινε εκεί. Από όσα έδειξαν οι κάμερες, το open γλέντι είχε πλήθος κόσμου, έπεσε χορός, αλλά έρεε και το τσίπουρο σε αφθονία. Εξάλλου, τα γύρω χωριά συρρέουν πάντοτε το ένα στις γιορτές του άλλου για να γίνεται μπούγιο.

Ανάμεσα στους θαμώνες, ήταν και ένας θεούλης που κλήθηκε να κάνει δηλώσεις στην κάμερα, λες και τον είχαν σταμπάρει ή λες και πήγε συστημένη εκεί η ρεπόρτερ γιατί ήξερε πως το βίντεο θα ξεφύγει γρήγορα και θα γίνει viral.

Ο καημένος ο άνθρωπος σχολίασε το γλέντι και τη γιορτή λέγοντας αρχικά «Σαν τους Σταρτσόβαλιδες (από το Στάρτσοβο) δεν υπάρχει ράτσα», παινεύτηκε που από το δικό τους χωριό έχει καταγωγή ο δήμαρχος, όμως όταν του ζήτησαν να μιλήσει για το τσίπουρο, εκεί είναι που έγινε ακαταλαβίστικος σαν τον Θωμά Μάτσιο.

«Εγώ δεν πίνω κυρά Βάια, δεν είμαι πότης…Δεν πίνω», είπε αρχικά, αλλά μετά η λεκτική επικοινωνία πήρε την κάτω βόλτα, ακυρώνοντας τον ισχυρισμό του πως δεν πίνει. «Να και να και να να να ναι». Φαγητό πάντως έφαγε και είχε να πει καλά λόγια. «Φαΐ φουλ του φουλ. Φουλ του φουλ».

Πάντως, δεν φάνηκε ανειλικρινής. Δεν είχε πιει τσίπουρο γιατί αν είχε πιει και αυτό οφειλόταν στα δυσνόητα, η ρεπόρτερ θα είχε λιποθυμήσει από την οσμή.

Δείτε το βίντεο εδώ.