Αν τυχόν ακολουθείτε τον Άντονι Χόπκινς στο Instagram, θα έχετε σίγουρα δει ότι κατά καιρούς ανεβάζει βίντεο που χορεύει, που τραγουδάει, που γενικώς παίζει με τον φακό όντας ξεκάθαρα ο μπάρμπας που θέλει να κάτσει με τη νεολαία.

Είναι αυτές οι άβολες φορές που ένας μεγάλος σε ηλικία άνθρωπος προσπαθεί να εναρμονιστεί με τον ρυθμό, με μια μελωδία που του είναι άγνωστη, αντλώντας έμπνευση από τον τρόπο που χόρευαν στη δική του εποχή. Και καταλήγει να είναι αστείος, γλυκός και ολίγον cringe.

Δεν είναι μόνο αυτό βέβαια. Είναι κι ότι από μια ηλικία και μετά δεν μπορούν να κουνηθούν πολλά πράγματα πέρα από τα χέρια και προσπαθείς με αβολοσύνη να τραβήξεις τα βλέμματα σε αυτά που μπορείς να κουνήσεις και όχι αυτά που δε μπορείς να κουνήσεις.

Ε, στο τελευταίο βίντεο που ανέβασε ο Άντονι Χόπκινς και κάνει τις φιγούρες με τα χέρια, το cringe υπερισχύει και είναι σαν να βλέπουμε ξανά εκείνο το βίντεο από το Στην Υγειά Μας, όπου ο Σπύρος Παπαδόπουλος την είχε δει ψαλιδοχέρης ή την είχε ακούσει από το κρασί και πάλευε να ραπάρει ακούγοντας το Lose Yourself του Έμινεμ.

Ο Άντονι Χόπκινς βρίσκεται στην κουζίνα του και είναι πια στην ηλικία που τίποτα δεν τον απασχολεί και ενδίδει σε οτιδήποτε του φανεί αστείο χωρίς να σκέφτεται αν είναι όντως αστείο.

Δεν φοβάται τίποτα, χορεύει το τίποτα, είναι ελεύθερος!

Δείτε κι άλλες φορές που ο Άντονι Χόπκινς μας έκανε να αντικρύσουμε το cringe.