Όλοι μας έχουμε μια αγαπημένη ζακέτα. Αυτή που μας κολακεύει, που ταιριάζει με όλα μας τα ρούχα, που, ακόμα κι αν έχουμε άλλες 5 ζακέτες, τη φοράμε 2 βδομάδες σερί μέχρι να ποτιστεί με το φυσικό μας άρωμα. Κι όταν αυτή η ζακέτα παθαίνει την παραμικρή ζημιά, όπως χαλασμένο φερμουάρ, εκνευριζόμαστε με τα πάντα. Και, ως είθισται, την πληρώνει η μάνα μας.

Μπορεί να μην είχε καμία συμμετοχή η μάνα στην ζημιά, μπορεί να έγινε μερικές εκατοντάδες μέτρα μακριά της, αλλά την ευθύνη θα της την φορτώσουμε. «Αμάν ρε μάνα, με γλωσσόφαγες με τη ζακέτα. Ικανοποιήθηκες τώρα που χάλασε το φερμουάρ;».

Τώρα δε χρειάζεται να της ρίξεις καμία ευθύνη. Κι αυτό γιατί υπάρχει το TikTok, υπάρχει το Instagram, υπάρχει το Internet βρε αδερφέ που σε λίγο θα μάθουμε από εκεί το lifehack για να κάνουμε επέμβαση σκωληκοειδίτιδας diy.

Εκεί λοιπόν βρήκαμε ένα βίντεο όπου ένα πιρούνι αποκτά και δεύτερη ιδιότητα για να γίνει εργαλείο επιδιόρθωσης φερμουάρ για ζακέτες, μπουφάν και όλα τα ενδύματα αυτής της λογικής. Για παντελόνι δηλαδή δεν θα κάνει, αλλά για όλα τα υπόλοιπα είναι ένα από τα υπέρτατα lifehacks που έχουμε δει.

* Photo credits: Unsplash/Marcus Urbenz