Οι άνθρωποι χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: στους νορμάλ και τους ανώμαλους που τρώνε πίτσα με ανανά ή αντζούγιες. Αν και κατανοούμε πλήρως την επιστημονική εξήγηση της μίξης ενός αλμυρού με τη φυσική γλυκόζη (είναι σαν το καρπούζι με τη φέτα ένα πράγμα), ο ανανάς πάνω στην πίτσα είναι ένα από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της ανθρωπότητας. Και – ω, του θαύματος – ξεκίνησε από Έλληνα ομογενή στον Καναδά.

Το επόμενο μεγάλο έγκλημα σε αυτό το αφράτο έδεσμα (το γράφω εγώ που μια φορά έβαλα πάνω σε πίτσα με λουκάνικο και πεπερόνι, παγωτό βανίλια και μου άρεσε) είναι η νέα τάση στο TikTok που ξεκίνησε από μια κοπέλα στις ΗΠΑ ονόματι Νάταλι Λούντβιγκ, η οποία γενικά κάνει διάφορα γαστρονομικά περίεργα στο TikTok.

Στο σχετικό βίντεο που έχει 160.000 προβολές, η Νάταλι παίρνει ένα μεγάλο κομμάτι και το βουτάει σε ένα σκεύος με μέλι και εκφράζει το πόσο καλός είναι ο συνδυασμός. Να σημειώσω πως κι αυτή βάζει πεπερόνι στην πίτσα, άρα ίσως να μην είναι η πίτσα, αλλά το πεπερόνι, αφού ένας πολύ δημοφιλής συνδυασμός είναι το μπέικον με σιρόπι σφενδάμου.

Το θέμα είναι ότι αυτό το βίντεο προξένησε αντικρουόμενες απόψεις, με άλλες TikTokers να το δοκιμάζουν επίσης και να εξυμνούν τη Νάταλι. Αρκετοί στα σχόλια πάντως είπαν «hard no» στο combo και τους στηρίζουμε. Κι ελπίζουμε να μην το δούμε να γίνεται επιλογή για topping.