Τον λένε Στέλιο Νικολιδάκη. Αλλά σίγουρα όλοι τον γνωρίζουν ως Konilo. Πρόκειται για έναν από τους πιο δημοφιλείς Youtubers τα τελευταία χρόνια, που θεωρείται πλέον και παλιά καραβάνα. Κι ως ένας από τους πιο πετυχημένους, έχει ένα κασέ που εμάς τους απλούς θνητούς μας κάνει να αναρωτιόμαστε για όλες τις επιλογές της ζωής μας.

Κι αυτή η εσωτερική απορία θα γίνει ακόμα πιο βασανιστική μόλις διαβάσετε πόσα λεφτά πήρε για να ανεβάσει ένα βίντεο 5 δευτερολέπτων στο Instagram, όπου μάλιστα κάθεται στην τουαλέτα.

«Θυμάμαι την πρώτη μου χορηγία. Είχα βγάλει χρήματα για ένα iphone που πήρα. Τώρα και συντηρώ τον εαυτό μου και έχω φτιάξει και μια ομάδα που με βοηθάει να κάνουμε ακόμα καλύτερο υλικό. Μπορείς από το Youtube σε έναν μήνα να βγάλεις, 1.000, 4.000, 6.000 ευρώ. Εγώ 10.000 ευρώ σε έναν μήνα δεν έχω καταφέρει να βγάλω ακόμα, αλλά μπορεί και 10.000. Τα περισσότερα χρήματα που έχω βγάλει από δουλειά ήταν 4.000 ευρώ για ένα στόρι 5 δευτερολέπτων που ήμουν στην τουαλέτα», ανέφερε ο Konilo μιλώντας στο Happy Day.

Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί πως οι γονείς του Konilo δεν είδαν με θέρμη την απόφασή του να γίνει Youtuber.

«Είναι αξιοσημείωτο ότι έχω καταφέρει να κάνω αυτή τη δουλειά δέκα χρόνια. Ξεκίνησα στην ΑΣΟΕ και σατίρισα ένα διαφημιστικό της σχολής. Το πήρα το πτυχίο και αφού το πήρα είπα ότι θα γίνω επαγγελματίας ΥouΤuber. Τότε, οι γονείς μου μού έλεγαν να το σκεφτώ ξανά. Δεν ήταν κανένας μαζί μου, γιατί ήταν κάτι εντελώς καινούργιο», εξήγησε.

Εικάζουμε πως όταν βλέπουν για 4 χιλιάρικα για ένα βίντεο 5 δευτερολέπτων, αναθεωρούν.

Παραφράζοντας λοιπόν το ρητό που λέει «Χ@ζε ψηλά κι αγνάντευε», για τον Konilo ισχύει το «Χ@ζε ψηλά και πλούτιζε».