Μια βραδιά γεμάτη απρόσμενες ήττες, τηλεοπτικές κοκορομαχίες και ατάκες με υπονοούμενα ζήσαμε χθες, στο φινάλε των αυτοδιοικητικών εκλογών. Η Ράνια Τζίμα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτά τα στιγμιότυπα, αφού μας έχει συνηθίσει με το να σχολιάζει με τον δικό της μοναδικό τρόπο όσα γίνονται και λέγονται στην εκπομπή, καταλήγοντας να βρίσκεται στην επικαιρότητα. Όπως ακριβώς συνέβη και χθες στο πάνελ του Mega. 

Η Ράνια Τζίμα ζήτησε από τον Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ, Θοδωρή Κωσταντή, να κάνει το σχόλιό του για το αν αισθάνονται καλά στο ΚΚΕ, με τη στάση που είχαν στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών, που δεν στήριξαν τον Δούκα, δίνοντας άλλη κατεύθυνση στους ψηφοφόρους τους. Αντ’ αυτού, ο Θοδωρής Κωσταντής, προτίμησε να ξετυλίξει το χιούμορ του, κάνοντας σχόλιο για το κόκκινο σακάκι της Τζίμα. Όπου να σημειωθεί, μάλλον είχε τον ίδιο στυλίστα με την Σία Κοσιώνη χθες.

Όπως λοιπόν είπε ο Θοδωρής Κωσταντής: «Καταρχήν κυρία Τζίμα μάλλον περιμένατε σήμερα μεγάλη νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης, γι’αυτό και στα κόκκινα. Και ήρθε η νίκη». Η Ράνια Τζίμα χαμογελώντας απάντησε: «Να σας πω την αμαρτία μου, από εσάς δεν περίμενα τέτοιο σχόλιο. Με εκπλήσσετε αλλά επειδή είμαι συνηθισμένη από άλλους πολιτικούς χώρους, θα το προσπεράσω. Δεν σας κάνει καμία εντύπωση που σχολιάζει μόνο το ρούχο μου; Μήπως θέλετε να δείτε και παπούτσι;».

Ο Θοδωρής Κωσταντής βλέποντας την ενόχληση της Τζίμα, ζήτησε συγγνώμη εξηγώντας πως δεν ήταν υποτιμητικό το σχόλιο του, ενώ η Ράνια Τζίμα συνέχισε: «Κάτι πολιτικό, αντί για το ρούχο μου, σε σχέση με τη θέση του κόμματός σας και το αποτέλεσμα που έχουμε στην Αθήνα θέλετε να πείτε;».

Προφανώς η απάντηση της Ράνιας Τζίμα αποθεώθηκε στο Twitter, αλλά στην προκειμένη περίπτωση η αντίδραση της ήταν ίσως υπερβολική, συγκριτικά τουλάχιστον με τις προηγούμενες. Το σχόλιο του Θοδωρή Κωσταντή φαινόταν πως δεν είχε σκοπό να την προσβάλει. Δεν ήταν ούτε σεξιστικό το σχόλιο, ούτε περιείχε κάποια άλλη κακή υπόνοια. Ήταν απλά μια προσπάθεια για χιούμορ. Ατυχές χίουμορ βέβαια.