Για τις καταστροφές που άφησε πίσω της η κακοκαιρία Elias στην πόλη του Μονακό… Μας συγχωρείτε, του Βόλου, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (28/9) στον ΑΝΤ1 ο Αχιλλέας Μπέος που λίγο πριν γυρνούσε τη μπιφτέκα για την κατάσταση που επικρατεί.

Ο δήμαρχος Βόλου, μέσα σε όλα τα ωραία, δεν παρέλειψε να επιτεθεί λεκτικά εκ νέου εναντίον του Αλκίνοου Ιωαννίδη γιατί μάλλον δεν είχε κάτι καλύτερο να κάνει.

«Είμαστε όλοι έξω, πρέπει να μαζέψουμε τα κομμάτια μας με ό,τι δυνάμεις έχουμε. Γι’ αυτό και την άλλη φορά που μου την έφερες, να σου πω να φωνάξεις αυτόν τον φλώρο τον Ιωαννίδη να έρθει να βοηθήσει. Άντε ντε! Που εμείς είμαστε 20 ώρες στον δρόμο», ανέφερε ο πάντα πολιτισμένος Αχιλλέας Μπέος.

«Αυτόν τον φλώρο, φώναξέ τον. Δεν είναι βρισιά η λέξη φλώρος. Άντε τώρα. Πήγε να κάνει αρπαχτή και θα μας κρίνει αυτός!», πρόσθεσε ο σπουδαίος αυτός φιλόσοφος.

Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής, πριν λίγες εβδομάδες κατά τη διάρκεια συναυλίας του στην Τεχνόπολη, είχε μιλήσει για την ομορφιά του δήμαρχου της καρδιάς μας, όταν να ανέβηκε σε μια μπουλντόζα φωνάζοντας ότι ήρθε φαγητό και νερό, μετά την κακοκαιρία Daniel. «Είναι ένας φλώρος, ένα νούμερο με κιθάρα που δεν τον ξέρει κανένας», είχε απαντήσει τότε μεταξύ άλλων ο Αχιλλέας Μπέος.