Οι αθλητικές εφημερίδες δεν ζουν στον δικό τους κόσμο, φυσικά και επηρεάζονται από την επικαιρότητα, άσχετα αν αυτή δεν έχει να κάνει με το πώς η ΑΕΚ κατάφερε να φύγει με το διπλό από την Αγγλία, το πώς ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα λάθη του στην άμυνα ή το πώς ο Παναθηναϊκός «βύθισε το κίτρινο υποβρύχιο». Ναι, δεν ξεχάσαμε τον ΠΑΟΚ, έδωσε και αυτός βαθμούς στη χώρα μας.

Η πρώτη εφημερίδα με αθλητικό περιεχόμενο που μας έρχεται στο μυαλό μόλις μιλάμε για ενημέρωση εκτός γηπέδου, είναι η Sportime, η ιστορική και σημαντική Sportime που, για κάποιο λόγο, δεν την συμπαθούν ιδιαίτερα οι υπόλοιπες εφημερίδες από τη στιγμή που κυκλοφόρισε ξανά πριν από μερικά χρόνια. Δεν θέλουμε να μάθουμε το γιατί, δεν μπαίνουμε σε ξένα χωράφια.

Βέβαια, για να τα λέμε όλα (μόνο αλήθειες εδώ), η Sportime έχει αλλάξει κάπως συγκριτικά με τα προηγούμενα χρόνια. Για παράδειγμα (ένα από τα πολλά), στις εκλογές στήριξε ανοιχτά το κόμμα «ΝΙΚΗ» με ένα πρωτοσέλιδο που όσο και να θέλουμε, δεν μπορούμε να ξεχάσουμε. «ΤΩΡΑ ΠΙΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΖΥΠΑ! ΘΑ ΕΞΕΤΑΣΩΜΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ, ΕΠΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΕΠΕ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΕΠΕ ΜΠΛΕ, ΕΠΤΕ ΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΣΩΜΕ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΙΕΣ, ΤΡΙΑ ΖΥΠΑ ΤΑ ΖΥΠΑ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΝ ΣΧΈΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΥΠ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΝ ΣΧΈΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΖΥΠ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΣΧΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟΝ».

Στο σημερινό της πρωτοσέλιδο, αποφάσισε να κάνει αυτό που κάνετε και εσείς στο Instagram όταν έχετε ανάγκη από λίγη ντοπαμίνη. Ναι, το γνωστό throwback. Έτσι, με αφορμή τον θάνατο του Ιωάννη Καποδίστρια, επανέφερε ένα πρωτοσέλιδο από το 2020.

Τι άλλαξε από τότε; Τίποτα, έβαλαν απλά ένα «kind reminder».