Όλοι έχουμε μπει στον πειρασμό: να αφήσουμε το αυτοκίνητο για λίγο σε μια θέση που προορίζεται για ΑΜΕΑ (όπου «λίγο» εννοούμε το χρόνο που χρειαζόμαστε για να κάνουμε μια σύντομη αγορά ή να σηκώσουμε χρήματα από την τράπεζα ή ακόμα και να πάρουμε έναν καφέ). Ναι, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ. Όχι γιατί δεν το επιτρέπει ο ΚΟΚ αλλά διότι είναι μέγιστη καφρίλα, ακόμα και να ζούμε σε γειτονιές όπου το παρκάρισμα είναι εφιάλτης (ναι Παγκράτι, προφανώς λέμε και για σένα).

Αν λοιπόν είναι μία φορά καφρίλα να παρκάρεις, ακόμα και με τέτοιες συνθήκες σε θέσεις για ΑΜΕΑ, είναι 100 φορές καφρίλα να αφήνεις το αυτοκίνητό σου σε θέσεις ΑΜΕΑ όταν βρίσκεσαι σε parking απλώς και μόνο για να βρεθείς πιο κοντά στην είσοδο.

Αυτό έκανε και -σόρι δεν μπορούμε να τον πούμε αλλιώς- ένα δίποδο ζώο που αποφάσισε ότι μπορεί να παρκάρει το πανάκριβο αυτοκίνητο του στις άδειες θέσεις των ΑΜΕΑ. Ένας άλλος πελάτης που βρισκόταν επίσης στο σημείο αντέδρασε όπως ήταν φυσικό και στη συνέχεια μοιράστηκε την ιστορία του.

Βλέπεις την ώρα που το «βλαχαδερό» έκανε showing off το πανάκριβο αυτοκίνητό του, εκείνος τοποθετούσε στο δικό του όχημα το αναπηρικό αμαξίδιο της κόρης του, η οποία βρισκόταν ήδη μέσα στο αμάξι.

Ο πελάτης επισημαίνει ευγενικά ότι δεν επιτρέπεται να παρκάρει στις συγκεκριμένες θέσεις, όμως ο οδηγός τον αγνοεί επιδεικτικά. Παρκάρει, βγαίνει από το αυτοκίνητο μαζί με τη σύντροφό του και πάνε για ψώνια.

Τότε ο πελάτης και ο πατέρας του κοριτσιού ΑΜΕΑ αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει χωρίς όμως να προκαλέσει ζημιά στο αυτοκίνητο. Πήγε μέχρι το χώρο φύλαξης των καροτσιών, έβγαλε από εκεί αρκετά και στη συνέχεια τα ένωσε σχηματίζοντας έναν κύκλο γύρω από το αυτοκίνητο του τύπου που είχε παρκάρει παράνομα στις θέσεις αναπήρων, προκειμένου να το δείξει στην πράξη τι σημαίνει έλλειψη προσβασιμότητας.

Όταν εμφανίστηκε ένας σεκιουριτάς για να δει τι συμβαίνει, έδωσε συγχαρητήρια στον θεούλη πατέρα.