Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες δείχνουμε τον δρόμο στους άλλους λαούς. Σκεφτείτε τους αρχαίους, πόσα καλά έκαναν για την ανθρωπότητα και πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς αυτούς. Είναι στο DNA μας να  δημιουργούμε τάσεις,  να ανοίγουμε τα μάτια σε όποιον πεισματικά τα κρατάει κλειστά. Να, σας έχουμε και το τέλειο παράδειγμα. Θυμάστε τότε που ένας Έλληνας (πιο Έλληνας και από τον Ηλία Κασιδιάρη), τα έβαζε με το σατανικό παιχνίδι furby;

E, αυτό το βίντεο είχε γίνει viral και έδωσε ιδέες και σε μια προσπάθεια να τον αντιγράψει, ο πάστορας (Oh, Lord!) Γκρεγκ Λόκι, γνωστός για τις ομοφοβικές απόψεις, άρχισε να σπάει πράγματα κατά το εκκλησίασμα του στην Global Vision Bible Church στο Τενεσί. Τι έκανε; Έσπασε το σπίτι της Barbie, επιχειρώντας να διώξει τα κακά πνεύματα που κατοικούν σε αυτό.  Ναι, ναι, έτσι  είναι κυρίες και κύριοι.

Αφού διάβασε το εδάφιο της Βίβλου, Β΄ προς Κορινθίους 10:4, στο οποίο αναφέρεται «διότι τα όπλα του πολέμου μας δεν είναι σαρκικά, αλλά ισχυρά δια του Θεού προς κατάρριψιν οχυρών» (άντε βγάλε άκρη), έδωσε μερικές εξηγήσεις. «Σημαίνει ότι κατεδαφίζετε το σπίτι από όπου έφυγε το κακό πνεύμα όταν το διώξατε. Ίσως λοιπόν στην Global Vision πρέπει να αρχίσουμε να πουλάμε ρόπαλα με τη Βίβλο στο όνομα του Ιησού».

Στη συνέχεια, μίλησε για τη σημασία του να αντιστέκεσαι στις παγίδες που στήνει του iPhone και του Netflix. «Το οχυρό πέφτει όταν το γκρεμίζεις με τη Βίβλο» είπε και πέταξε το μικρόφωνο, άρπαξε το ρόπαλο με τη Βίβλο και έκανε διέλυσε το κουκλόσπιτο της Barbie.

Μπορεί να είναι φαν του Oppenheimer, αυτό το σκέφτηκε κανείς;