Η αλήθεια είναι ότι όποτε παίρνει το μάτι μας είδηση που αφορά τον Πάνο Καμμένο, το μυαλό μας πηγαίνει στον Τάσο Δούση σε αυτό ή σε αυτό. Για άλλη μια φορά, ο πρώην αρχηγός των ΑΝΕΛ δε μας απογοήτευσε. 

Το προφίλ του Πάνου Καμμένου στα social θυμίζει την τάση του “felt cute might delete later”. Μια έκφραση που χρησιμοποιείται όταν ανεβάζεις κάποιο post που σε κάνει να νιώθεις ωραία στην αρχή, αλλά αργότερα το κατεβάζεις τρέχοντας από αμηχανία. Έτσι λοιπόν, ο πρώην υπουργός εθνικής αμύνης αποφάσισε να αναρτήσει στο προσωπικό του λογαριασμό στο X (πρώην Twitter), ένα βίντεο στο οποίο εκτελεί (χωρίς εισαγωγικά) ξυπόλυτος το κρητικό ριζίτικο “πότε θα κάμει ξαστεριά” του Νίκου Ξυλούρη.

Αν σας ρωτήσουν τι σημαίνει ετεροντροπή, θα μπορούσατε απλώς να προωθήσετε το βίντεο χωρίς να προχωρήσετε σε έξτρα σχολιασμό. «Σίγουρα δεν είναι parody account;» αναρωτιέται ένας χρήστης στα σχόλια. Συγκεντρώσαμε τις πιο ενδεικτικές απαντήσεις κάτω από την ανάρτηση του Πάνου Καμμένου και σας προτρέπουμε για περισσότερο σουρεάλ περιεχόμενο να επισκεφτείτε το προφίλ του στο Instagram.

Καλή απόλαυση.

https://twitter.com/171175tsour/status/1698085515952595237