Όπως σίγουρα θα έχετε διαβάσει, ιδιωτικό αεροπλάνο συνετρίβη στην περιοχή Τβερ της Μόσχας, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και όλοι οι επιβαίνοντες, ανακοίνωσαν την Τετάρτη οι ρωσικές υπηρεσίες, ανάμεσά τους και ο αρχηγός της Βάγκνερ, Γεβγκένι Πριγκόζιν. Είναι έτσι, όμως; Αν δει κάποιος ελληνική τηλεόραση ίσως και να μπερδευτεί.

Οι κάτοικοι του χωριού που βρίσκεται κοντά στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους κατά την οποία θεωρείται ότι σκοτώθηκε ο αρχηγός της μισθοφορικής εταιρείας Wagner Γεβγκένι Πριγκόζιν δήλωσαν ότι άκουσαν έναν κρότο και στην συνέχεια είδαν το αεροπλάνο να συντρίβεται στο έδαφος.

Το αεροπλάνο, ένα ιδιωτικό τζετ Embraer Legacy 600, συνετρίβη κοντά στο χωριό Κουζένκινο στην περιοχή Τβερ κατά την πτήση από την Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη.

«Ένα ιδιωτικό αεροσκάφος Embraer Legacy που ταξίδευε από τη Μόσχα προς την Αγία Πετρούπολη συνετρίβη κοντά στο χωριό Κουζένκινο στην περιοχή Τβερ. Στο αεροσκάφος επέβαιναν 10 άτομα, μεταξύ των οποίων και 3 μέλη του πληρώματος. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλοι οι επιβαίνοντες έχασαν τη ζωή τους», ανέφερε το υπουργείο αντιμετώπισης εκτάκτων καταστάσεων στο Telegram.

Όλα αυτά μέχρι να δουν τον τεράστιο Νίκο Ευαγγελάτο.