Χειρότερο πάρτι αρραβώνων alert. Ο γάμος ενός τραπεζίτη στο Τορίνο δεν πήγε καλά, ο εκατομμυριούχος γαμπρός επέλεξε αυτή την περίσταση για να αποκαλύψει στη μέλλουσα νύφη ότι ξέρει για την ύπαρξη τρίτου προσώπου. Από το μικρόφωνο. Μπροστά στους έκπληκτους καλεσμένους που δεν ήξεραν πώς να αντιδράσουν. Για γέλια και για κλάματα.

Φαινομενικά, είχαν συγκεντρωθεί για να υψώσουν το ποτήρι τους προς τιμήν του ευτυχισμένου ζευγαριού. και για να γιορτάσουν τον επερχόμενο γάμο του 64χρονου Massimo Segre με την Cristina Seymandi, 47 ετών. Όταν όμως o εκατομμυριούχος τραπεζίτης πήρε το μικρόφωνο ακολούθησε παρωδία που μόνο σε εκπομπές της Αννίτας έχουμε δει.

«Θέλω να δώσω στην Κριστίνα την ελευθερία να αγαπά. Συγκεκριμένα, να αγαπά ένα άλλο άτομο. Έναν αξιόλογο δικηγόρο, που σαφώς νοιάζεται περισσότερο από εμένα. Αγαπητή Cristina, ξέρω πόσο πολύ είσαι ερωτευμένη μαζί του συναισθηματικά και σεξουαλικά», πρόσθεσε. «Και ξέρω ότι πριν από αυτόν είχες σχέση με έναν γνωστό βιομήχανο».

Στο βίντεο που έγινε viral, η μέλλουσα νύφη κοιτάζει τους περίπου 150 καλεσμένους για υποστήριξη καθώς ο αρραβωνιαστικός της μοιράζεται τις φωτογραφίες της συντρόφου του με έναν άλλο άντρα.

«Μη νομίζετε ότι με ευχαριστεί να φαίνομαι σαν κερατάς μπροστά σε όλους σας», λέει στη συνέχεια ο Massimo στους φίλους του. Είναι μια μπανάλ ιστορία απιστίας, ακόμη και προγαμιαίας. Είμαι τόσο απογοητευμένος», λέει. «Μου ράγισε την καρδιά». Στη συνέχεια, της εύχεται καλή ζωή, και της λέει να πάει στη Μύκονο με τον αγαπημένο της, καθώς έχει ήδη πληρώσει το ταξίδι ο ίδιος. Μόλις τελείωσε η ομιλία, τα φώτα χαμήλωσαν και ο απατημένος τραπεζίτης έφυγε από τη σκηνή.

Τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι καλεσμένοι ήταν ενοχλημένοι που «χρησιμοποιήθηκαν» ως μέρος του δημόσιου ξεκατινιάσματος. Από το πάρτι του αρραβώνα, ένα βίντεο που τραβήχτηκε από έναν από τους καλεσμένους έχει γίνει viral, με αποτέλεσμα η Cristina Seymandi, να γίνει αντικείμενο απειλών για θάνατο.

Σε επιστολή της προς τον διευθυντή του τηλεοπτικού ειδησεογραφικού προγράμματος Zona Bianca, η Cristina Seymandi,είπε ότι ο Massimo είχε διαπράξει μια πράξη «ψυχολογικής βίας» και «σχεδίασε σχολαστικά την εκδίκησή του». Πρόσθεσε ότι είχε ένα πολύτιμο δαχτυλίδι από ζαφείρι που της έδωσε η μητέρα του Massimo ως δώρο για τον αρραβώνα τους, το οποίο είχε «εξαφανιστεί μυστηριωδώς» 15 ημέρες πριν από το πάρτι.

Μιλώντας στους Times, ο σύμβουλος της Cristina Seymandi είπε ότι θα κινηθεί νομικά για «ζημιά της φήμης» εναντίον του πρώην αρραβωνιαστικού του.  Ο δικηγόρος της, Claudio Strata, πρόσθεσε ότι ο τραπεζίτης την είχε «εσκεμμένα ταπεινώσει».  «Η επιστολή διαβάστηκε μπροστά σε δεκάδες κόσμο και αποτυπώθηκε σε βίντεο που εστάλη στις εφημερίδες. Δεν πιστεύουμε ότι αυτό ήταν αυθόρμητη στιγμή».

https://www.youtube.com/watch?v=CQGIxLY6BtQ

Ο Massimo αρνείται κατηγορηματικά ότι δημοσίευσε το βίντεο, πόσο μάλλον ότι επέτρεψε να γυριστεί. Έκτοτε κατηγόρησε την Cristina για κλοπή 700,00 ευρώ από τον κοινό λογαριασμό του ζευγαριού, αλλά λέει ότι τα χρήματα μεταφέρθηκαν με τη συγκατάθεσή του πριν λήξει η σχέση.

Η Cristina επανήλθε μετά το συμβάν σε μια συνέντευξη στο La Stampa. Είπε ότι οι βαλίτσες για τη Μύκονο «ήταν ήδη γεμάτες» και προέτρεψε τον κόσμο να μην σχολιάζει. «Μέσα σε κάθε οικογένεια, η δυναμική είναι πολύ περίπλοκη και δύσκολα κατανοητή στους από έξω».

Η Βιβιάνα Φερέρο, πρώην αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Τορίνο και φίλη της Κριστίνα, περιέγραψε την κατάσταση ως «σεξιστικό λιντσάρισμα».

Ο 64χρονος είναι επίσης διευθυντής της Directa Sim, μιας εταιρείας που ασχολείται με τις διαδικτυακές συναλλαγές, και έχει συμμετοχή σε άλλους τομείς, όπως η υγεία και τα μέσα ενημέρωσης. Περιπλέκοντας τα πράγματα, η Cristina είναι επαγγελματικά συνδεδεμένη με ορισμένες από αυτές τις επιχειρήσεις (στο LinkedIn της βλέπεις ότι είναι διευθύντρια της Directa Sim από τον Φεβρουάριο).