Είμαστε ακόμα στην αρχή της σειράς «Φόβος και Παράνοια για τις νέες ταυτότητες». Για την ακρίβεια, μόλις είδαμε το πιλοτικό επεισόδιο, με τα πρώτα συλλαλητήρια θα μπούμε και επίσημα στον κόσμο των αρνητών. Μόλις έρθει και ο Σεπτέμβρης, τότε δηλαδή που θα ξεκινήσει η έκδοσή τους, θα είμαστε στο πικ της. Και να ξέρετε, οι σεναριογράφοι τρίβουν τα χέρια τους, η σειρά θα πουλήσει σαν τρελή.

Ελλάδα, σουρεάλ, Εκκλησία, προφητείες, 41%, συνωμοσίες, λίγο η νέα παραλλαγή του κορονοϊού, λίγο η επιστροφή από τις διακοπές, χαμός λέμε. Ετοιμαστείτε για έναν Σεπτέμβριο γεμάτο από συγκινήσεις.

Την πρώτη γεύση την πήραμε ήδη όμως. Πρώτα από την Κοζάνη, μετά από την Πάτρα, τώρα και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας όπως η Θεσσαλονίκη. Βέβαια, σχηματίζουν ουρές για τις ταυτότητες χωρίς τσιπάκι και στην συμπρωτεύουσα, αυτό έλειπε. Δεν μας πιστεύετε;

Ε, τώρα μας αναγκάζετε να παίξουμε το βίντεο. Το βίντεο, το βίντεο! Σε αυτό βλέπουμε έναν κύριο, χριστιανό ορθόδοξο, να εξηγεί με σοβαρά επιχειρήματα τους λόγους που είναι αντίθετος στις νέες ταυτότητες. Για να το λέει, έτσι θα είναι. Καλή δύναμη σε όλους.