Οι πιθανότητες να παρασυρθήκατε και εσείς από το κύμα νοσταλγίας (λιγότερο) και σοφίας (περισσότερο) στις αρχές του Αυγούστου, τότε που το «Ας Περιμένουν οι Γυναίκες» εμφανίστηκε φρέσκο και λαμπερό στις οθόνες μας από τον ΑΝΤ1, είναι πολλές. Πάρα πολλές.

Βλέπετε, 25 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της προφητικής ταινίας του Σταύρου Τσιώλη, είχαμε την ευκαιρία να την παρακολουθήσουμε ξανά, αυτή τη φορά χωρίς να κάνουμε παράπονα για την ποιότητα της εικόνας αφού το HD κατάφερε να κερδίσει ακόμα και τους πιο «δύσκολους», τα άτομα που έχουν συνηθίσει να καταναλώνουν τη σοφία, τους διαλόγους και το στοιχείο του σουρεάλ μαζί με τα καμένα πίξελ στο YouTube.

Και ξαφνικά, περίπου τρεις εβδομάδες μετά το «Ας περιμένουν οι Γυναίκες» στον ΑΝΤ1, πέσαμε ξανά πάνω στον Τσιώλη, μόνο που δεν ήταν στην τηλεόραση αλλά στο Instagram. Να εξηγήσουμε: Εδώ και δύο μέρες, είναι στον «αέρα» το «Tsiolis meets Tarantino» ή καλύτερα το «Λόγια από ταινίες του Τσιώλη σε σκηνές του Ταραντίνο».

Το «Jackie Brown» και το «Pulp Fiction» έχουν την τιμητική τους στις πρώτες τέσσερις δημοσιεύσεις αλλά κάτι μας λέει ότι θα δούμε σκηνές και από άλλες ταινίες του QT. Ναι, θα βρείτε τη σελίδα και στο Facebook. Και καλή σας όρεξη.