Δεν θα σας το κρύψουμε. Όσο γράφεται αυτό το κείμενο, δάκρυα κυλούν στα ζυγωματικά μας και αυτό γιατί ο δικός μας Στέφανος Τσιτσιπάς έγινε έξαλλος με γυναίκα (όχι με την μητέρα του) που είχε πάει να παρακολουθήσει αγώνα του στο τουρνουά τένις στο Σινσινάτι, ζητώντας μάλιστα στον διαιτητή να την απομακρύνει από το γήπεδο.Το περιστατικό έλαβε χώρα σε αγώνα του Έλληνα αθλητή με τον Μπεν Σέλτον, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να καταγράφεται εκνευρισμένος με γυναίκα που βρισκόταν στην εξέδρα των θεατών και έκανε τον ήχο της μέλισσας.Έκανε, δηλαδή, «μπζζζζζζ».

Στο σχετικό βίντεο, εμφανίζεται ο Στέφανος Τσιτσιπάς να επιχειρεί να κάνει το σερβίς του και να ενοχλείται από κάποιον ήχ, με τον τενίστα να προσπαθεί, μάλιστα, να διώξει με τη ρακέτα του το έντομο που θεωρούσε ότι βρισκόταν κοντά του. Σαν τον Τζόνι Ντεπ στο Fear and Loathing in Las Vegas κάνει.

Ωστόσο, ο καλύτερος Έλληνας τενίστας, σύντομα αντιλήφθηκε πως δεν επρόκειτο για έντομο, αλλά ο ήχος προερχόταν από την εξέδρα των θεατών με μία γυναίκα να προσποιείται τη μέλισσα. Του την έφερε!

Η κατάσταση φάνηκε να ενοχλεί τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος ακούγεται να διαμαρτύρεται στον διαιτητή λέγοντας ότι «Υπάρχει ένα άτομο από πίσω μου που μιμείται τον ήχο της μέλισσας». Κλάμα! Στη συνέχεια, ο ίδιος άρχισε να ρωτάει τους υπόλοιπους θεατές ποιος κάνει τον εν λόγω ήχο, με κάποιους εξ αυτών να του υποδεικνύουν τη γυναίκα. Ξέραμε τι δουλειά θα έκαναν στην κατοχή.

«Αυτό το πράγμα δεν έχει ξανασυμβεί στην καριέρα μου. Ξέρω πως υποστηρίζουν τον άλλον παίκτη», αναφέρει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Αμερικανό αντίπαλό του να τον ρωτάει τι έχει συμβεί, και τον ίδιο να του εξηγεί.Στο τέλος του βίντεο ο Στέφανος Τσιτσιπάς καταγράφεται να υποδεικνύει την Μάγια τη Μέλισσα κυρία στον διαιτητή, ζητώντας του να την απομακρύνει από το γήπεδο προκειμένου να μπορέσει να ολοκληρωθεί ο αγώνας.