Το κάμπινγκ δεν είναι για όλους, είτε μιλάμε για οργανωμένο σε κάποιο νησί είτε για το free, αυτό που συνήθως κάνουν οι γνώστες του αθλήματος σε βουνά και σε λαγκάδια. Όμως, μιας και είμαστε σε καλοκαιρινό mood και όλοι ποστάρουν τις εκπληκτικές τους στιγμές από τις διακοπές τους (αλήθεια, ζηλεύουμε, δώστε μας κι άλλο υλικό, δεν χορταίνουμε), είπαμε να ασχοληθούμε με το πρώτο, το οργανωμένο κάμπινγκ σε νησί που πάτε όσοι θέλετε να ξοδέψετε τα χρήματά σας σε ποτά και όχι στη διαμονή. Και μπράβο σας, βάζετε προτεραιότητες. Τώρα, αν αυτές είναι σωστές ή λάθος, δεν θα το κρίνουμε εμείς.

Τα καλοκαιρινά, οργανωμένα κάμπινγκ, έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες οι οποίες, λόγω της καλής μας(;) διάθεσης, ξεπερνιούνται σχετικά εύκολα. Η σημαντικότερη από αυτές έχει να κάνει με τον κόσμο. Τι εννοούμε με αυτό: είναι γεμάτο, υπερβολικά γεμάτο, τόσο γεμάτο που υπάρχει έλλειψη στις τηγανητές πατάτες της καντίνας που, σε λίγο καιρό από τώρα, θα λέτε στους φίλους σας πίνοντας νεγκρόνι σε κάποιο προχώ καφενείο της Αθήνας πως «είναι οι καλύτερες που έχετε δοκιμάσει ποτέ» και πως δεν το περιμένατε αυτό. Ουάου!

Ας υποθέσουμε ότι ξεπερνάτε σχετικά γρήγορα το κομμάτι της τηγανητής πατάτας. Σε ένα γεμάτο κάμπινγκ -εκεί θέλαμε να καταλήξουμε- είναι απόλυτα λογικό να υπάρχει και φασαρία. Σε ένα λογικό πλαίσιο πάντα γιατί, μην ξεχνάτε, υπάρχει κατανόηση και όλοι γνωρίζουμε ότι οφείλουμε να ακολουθούμε κάποιους κανόνες για μια άρτια, θεσπέσια, εξαιρετική συμβίωση με άλλα 120 άτομα. Ή και όχι, ειδικά όταν χάνετε το λαστιχάκι της κολλητής.

Ναι, το βίντεο που αλιεύσαμε από το ΤikTok ένα ζεστό μεσημέρι του Αυγούστου που δεν είχαμε τι να κάνουμε στο γραφείο, είναι αρκετό για να σας κρατήσει μακριά από το κάμπινγκ.

@tou_rio

omorfh zwh sto camping 🏕️🍿🫠

♬ πρωτότυπος ήχος – Marios