Η Lizzo, μετά τις πρόσφατες κατηγορίες τριών πρώην χορευτριών της, για σεξουαλική παρενόχληση, εξέδωσε ανακοίνωση για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους μόνο που, για την ώρα, άκρη δεν έχουμε βγάλει.

Η 35χρονη τραγουδίστρια, όπως γράφτηκε σε μεγάλα ειδησεογραφικά μέσα του εξωτερικού, λέγεται ότι, μεταξύ άλλων, ανάγκαζε τις χορεύτριες να θωπεύσουν γυμνούς στρίπερς και να φάνε μπανάνες από κόλπους ιερόδουλων.

Όπως ήταν φυσικό, δημιουργήθηκε σάλος στα social media με την Lizzo, δύο μέρες μετά τη γνωστοποίηση των κατηγοριών, να απαντάει μέσω Instagram, ρίχνοντας τις ευθύνες στις χορεύτριες.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Αυτές οι τελευταίες ημέρες ήταν εξαιρετικά δύσκολες και συντριπτικά απογοητευτικές. Η εργασιακή μου ηθική, το ήθος και ο σεβασμός μου έχουν αμφισβητηθεί. Ο χαρακτήρας μου έχει επικριθεί. Συνήθως επιλέγω να μην απαντώ σε ψευδείς ισχυρισμούς, αλλά αυτοί είναι τόσο απίστευτοι όσο ακούγονται και πολύ σοκαριστικοί για να μην απαντηθούν. Αυτές οι θηριώδεις ιστορίες προέρχονται από πρώην υπαλλήλους που έχουν ήδη παραδεχτεί δημοσίως ότι τους είπαν πως η συμπεριφορά τους στην περιοδεία ήταν ανάρμοστη και αντιεπαγγελματική».

Σύμφωνα με τη μήνυση από τις τρεις πρώην χορεύτριές της, Arianna Davis, Crystal Williams και Noelle Rodriguez, η οποία κυκλοφόρησε πρώτα από το NBC News, η Lizzo φαίνεται να αντιμετωπίζει κατηγορίες για περιστατικά από από το 2021 μέχρι και φέτος.