Χωρίς Πύλες του Ανεξήγητου δεν λέει, αλλά και πάλι, όλο και κάτι ενδιαφέρον θα πουν σήμερα στο Κογκρέσο. Όπως διαβάζουμε στην πάντα αξιόπιστη(;) DailyMail και στον σίγουρα πιο αξιόπιστο Guardian, η συγκεκριμένη ακρόαση γινέται με σκοπό να πιεστεί το Υπουργείο Άμυνας να δώσει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πολυάριθμα μυστηριώδη εναέρια αντικείμενα που έχουν παρατηρηθεί από το στρατιωτικό προσωπικό, προκαλώντας παράλληλα και αντιδράσεις των πολίτες που υποστηρίζουν ότι για γίνεται απόκρυψη πληροφοριών για τα UFO από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Πολλά μπορείς να στερήσεις από τον αμερικανικό λαό, όχι όμως μια καλή ιστορία.

Σήμερα, λοιπόν, θα πραγματοποιηθεί ακρόαση στο Κογκρέσο για τα ξακουστά UFO, ένα ζήτημα που κάποτε θεωρείτο ταμπού (ουάου!), αλλά τώρα έχει κερδίσει την προσοχή της κοινής γνώμης γιατί έχουν δει πολλά ντοκιμαντέρ στο Netflix. Στην ακρόαση θα περιλαμβάνεται η κατάθεση ενός πληροφοριοδότη (όχι του Watergate), ο οποίος ισχυρίζεται ότι το Πεντάγωνο αποκρύπτει στοιχεία για «μη ανθρώπινη νοημοσύνη». Σοβαρεύει, παιδιά, δώστε προσοχή.

Οι μάρτυρες που έχουν κληθεί να καταθέσουν θα αναφερθούν στα αγνώστου ταυτότητας ανώμαλα φαινόμενα (UAP), έναν νέο όρο που περιλαμβάνει όχι μόνο τα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα αλλά και ανεξήγητα σκάφη ή φαινόμενα που παρατηρούνται στο Διάστημα ή κάτω από το νερό. Μεταξύ των μαρτύρων, δυστυχώς, δεν θα είναι ο Κώστας Χαρδαβέλλας, αλλά οι πρώην αεροπόροι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ, Ryan Graves και David Fravor, οι οποίοι είχαν ξεχωριστές συναντήσεις με μη συμβατικά αεροσκάφη εντός του αμερικανικού στρατιωτικού εναέριου χώρου. Χμ…

Παράλληλα, θα καταθέσει και ο David Grusch, ένας πρώην αξιωματικός και βετεράνος της κοινότητας πληροφοριών του Πενταγώνου, ο οποίος ισχυρίζεται ότι κατέχει απόρρητες πληροφορίες σχετικά με μυστικά προγράμματα που αφορούν σκάφη «μη ανθρώπινης προέλευσης». Μήπως είναι τα απαρχαιωμένα Canadair και δεν ξέρουν τι είναι οι άνθρωποι;

Ο Grusch, ο οποίος ηγήθηκε της υπηρεσίας ανάλυσης για τα UAP σε μια υπηρεσία του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ, έχει επίσης δηλώνει ότι οι ΗΠΑ έχουν εντοπίσει και περισυλλέξει «νεκρούς εξωγήινους πιλότους». Να το πασάρουν και δεξιά, μην το κρατάνε για πάρτη τους.

Πολυάριθμα μέλη του Κογκρέσου έχουν αναφέρει πως υπάρχουν «κρυφές» πληροφορίες περί εξωγήινων και UFO που έχουν αποκρυφτεί από το κοινό. Ο Ρεπουμπλικάνος βουλευτής Tim Burchett από το Τενεσί εξέφρασε την πεποίθησή του να ρίξει φως σε αυτό το ζήτημα και να φέρει αξιόπιστους μάρτυρες για να δώσουν δημόσια κατάθεση, δηλώνοντας: «Τελειώσαμε με τις συγκαλύψεις». «Είχαμε πολλές αντιδράσεις σχετικά με αυτήν την ακρόαση. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν θέλουν αυτές οι πληροφορίες να βγουν στο φως».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Burchett, ο οποίος ηγείται της έρευνας για τα UFO (καταλάβατε τώρα), είπε ότι οι ΗΠΑ έχουν στοιχεία τεχνολογίας που «αψηφούν όλους τους νόμους της φυσικής» και εξοργίστηκε για τη «συγκάλυψη» που γίνεται από στρατιωτικούς αξιωματούχους. Μια δικομματική ομάδα γερουσιαστών μπήκε επίσης στη συζήτηση, όταν πρότεινε νέα νομοθεσία για τη συλλογή και τη διανομή εγγράφων σχετικά με UAP.

Ωραία θα περάσουμε.