Δεν ήταν και Μιλουτίνοφ, αλλά εντάξει. Ο Σακίλ Ο’Νιλ, ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες του αθλήματος και ένας από τους καλύτερους center στην ιστορία του ΝΒΑ, βαρέθηκε να καρφώνει (πέρασαν τα χρόνια) και ξεκίνησε να «βαράει». Όταν λέμε «βαράει», εννοούμε μουσικά.

Μάλιστα, όταν φοράει το ακουστικά του παύει να είναι ο Σακίλ και γίνεται ο dj diesel, ψευδώνυμο που σίγουρα ζήλεψε ένας μουσικός επιλέκτορας (δεν υπάρχει αυτή η λέξη, μην την ψάχνετε) σε κάποιο καφέ/μπαρ/σκυλάδικο κάπου τα στενά της Αθήνας που φημίζονται για τα «βρουμ-βρουμ» και «γκανγκ-γκανγκ».

Στους ρυθμούς του dj diesel, λοιπόν, χόρεψε η Μύκονος σε ένα μοναδικό, φοβερό, εκπληκτικό, σούπερ ουάου πάρτυ (ντουπ, ντουπ, ντουπ, ντουπ, ντουπ, ντουπ, ντουπ) που έγινε στο SantAnna που διαφημίστηκε πριν λίγες μέρες περισσότερο και από όλα τα ελληνικά νησιά, κυρίως λόγω του ποσού που έβαλε ο πρώην μπασκετμπολίστας στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι ο dj diesel έχει παίξει σε διάσημα φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής όπως το Tomorrowland, εκεί που παίζουν αποκλειστικά πριόνια χουγκσβάρνα. Επίσης, έχει κυκλοφορήσει και τέσσερα άλμπουμ γιατί το παίζετε έξυπνοι και νομίζετε ότι έκανε όνομα επειδή έχει ήδη όνομα λόγω του πάσκετμπολ.

Στα highlight της βραδιάς, φυσικά, τα περίεργα γυαλιά που φορούσε στο κεφάλι ο Σακίλ και η ατάκα “This Is Sparta” που έκανε μέχρι και τον Πελεκάνο της Μυκόνου να κριντζάρει. Όχι, δεν ψήφισε στη χώρα μας, ευτυχώς δηλαδή γιατί καταλάβαμε πού θα έριχνε την ψήφο του.

Πριν ανεβεί στα decks (ντουπ, ντουπ, ντουπ, ντουπ, ντουπ), ο O’ Νιλ έφαγε σε εστιατόριο διάσημου beach club της Παράγκας ενώ ήταν πολύ προσιτός και δεν αρνήθηκε να φωτογραφηθεί με τους θαυμαστές του.