4 ώρες περιμένουν στην ουρά για ένα εισιτήριο για τη συναυλία των Coldplay στην Ελλάδα κάτι φίλοι μας.  Εκτός από την Ελλάδα, το συγκρότημα θα εμφανιστεί του χρόνου το καλοκαίρι στο Βουκουρέστι, τη Βουδαπέστη, τη Λυών, τη Ρώμη, το Ντίσελντορφ, το Ελσίνκι, το Μόναχο, τη Βιέννη και το Δουβλίνο.

Το λέμε μήπως εκεί σας βγει πιο οικονομικά, γιατί στο viagogo βλέπουμε κάτι τιμές και θέλουμε να πάθουμε καταρράκτη (5,000€ αρένα vip).

Aυτοί που κάναμε εγγραφή στο coldplay.com και είχαμε πρόσβαση στην προπώληση εισιτήριων από τις 25 Ιουλίου περιμέναμε στην ουρά πάνω από 3 ώρες.

Ευτυχώς, προστέθηκε ακόμη μια μέρα και δεν θα πουλήσουμε το νεφρό μας. Αυτό κάνουν τα 7 βραβεία Grammy, οι 100 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως και τα δύο από τα 10 άλμπουμ με τις περισσότερες πωλήσεις σε όλο τον κόσμο.

Τα εισιτήρια (μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συγκροτήματος) στην αρένα κοστίζουν 99€, και στις κερκίδες η τιμή τους κυμαίνεται από 52,80€ έως 156,20€. Παράλληλα διατίθενται εισιτήρια υπό το τίτλο “Coldplay – Enhanced Experiences” που κοστίζουν από 198€ έως 995€.

Η γενική προπώληση θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή, 28 Ιουλίου μέσω του Τicketmaster.gr. Οι Coldplay πρόκειται να εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας “Music Of The Spheres”, το Σάββατο 8 Ιουνίου 2024. Και εξαιτίας της πρωτοφανούς ζήτησης προστέθηκε ακόμη μια ημέρα.