Τις τελευταίες μέρες ο Έλον Μασκ ταλαιπωρείται από έναν έντονο πονοκέφαλο. Το Threads του Μαρκ Ζούκεμπεργκ βλέπει τρομερή άνοδο στους χρήστες του και το Twitter έχει ξεκάθαρα πλέον έναν μεγάλο αντίπαλο.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μασκ δέχτηκε ένα ακόμα χτύπημα και αυτή τη φορά, ήταν ελληνικό -τόσο ελληνικό που αισθάνθηκε την πίκρα στον ουρανίσκο του από το greek olive oil. Στα γραφεία της Tesla, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, επικρατεί ένας πανικός και αυτό γιατί οι υπεύθυνοι έμαθαν για το ιπτάμενο ΚΤΕΛ που εμφανίστηκε στη χώρα μας. Έλεγαν για ιπτάμενα αυτοκίνητα το 2023 μα δεν περίμεναν ένα λεωφορείο από τη Μαγνησία να πρωτοτυπήσει.

Πάμε όμως γρήγορα γρήγορα στην πολύ σημαντική είδηση που μας έρχεται από το Πήλιο γιατί έχετε ήδη ιδρώσει από τον καύσωνα, κρίμα να ιδρώσετε και από την αγωνία σας.

Όπως διαβάζουμε στο αγαπημένο μας ΤheNewspaper.gr, αναστάτωση επικράτησε χθες, λίγα λεπτά πριν τις 19.00 το απόγευμα στη Ζαγορά του Πηλίου. Ναι, τι; Kάποιες ειδήσεις αργούν να ανέβουν στον αφρό της επικαιρότητας.

Σύμφωνα με όσα κατέγραψε αποκλειστικά το TheNewspaper.gr, οδηγός λεωφορείου του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Βόλος – Ζαγορά – Βόλος, πάνω στην τρέλα του πήρε κλειστά τη στροφή στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, καθώς την κυκλοφορία εμπόδιζε παρανόμως σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Αποτέλεσμα ήταν, λόγω της κλίσης του εδάφους, το λεωφορείο να σηκωθεί σούζα με τη μία του ρόδα να κάνει παράπονα για υψοφοβία. Σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε τα ΚΤΕΛ μας γιατί μας χαρίζουν συχνά πολλές και όμορφες σουρεαλιστικές στιγμές.

Δείτε τις φωτογραφίες: