Όταν λέμε «βιομηχανικό», εννοούμε τη διακόσμηση. Ξέρετε τώρα, τσιμέντο, γύμνια, όπεν μπαρ και σωλήνες. Αυτά τα 2012, τότε που ακούστηκε για πρώτη φορά το «η Αθήνα είναι το νέο Βερολίνο». Ακόμα γελάμε με αυτό. Βέβαια, υπάρχουν πολλοί που δεν έχουν ξεφύγει από εκείνη την εποχή, το ζουν όπως το ζούσαν. Ναι, για τους φοιτητές μιλάμε. Και για βουλευτές, ναι, γιατί όχι;

Εσείς παίζατε τάβλι μετά τη σχολή; Δεν πηγαίνατε ένα τσούρμο ιδρωμένα κορμιά και κάνατε κατάληψη σε καφέ για τουλάχιστον τρεις ώρες; E, γιατί να μην το κάνουν και οι βουλευτές αυτό, δεν είναι άνθρωποι με ανάγκες; Είναι.

Οπότε, δεν καταλαβαίνουμε για ποιο λόγο προκάλεσε αίσθηση ο βουλευτής που έπαιζε τάβλι στο κινητό του κατά τη διάρκεια της χθεσινής συνεδρίασης στη Βουλή. Το ίδιο θα κάνατε στη θέση του. Ή και όχι, αλλά δεν έχει καμία απολύτως σημασία.

Πάμε στην είδηση γιατί έχουμε και δουλειές; Η διαδικασία, οι προγραμματικές δηλώσεις δηλαδή, άρχισε μετά τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης. Πριν τη συνεδρίαση αλλά και κατά τη διάρκεια αυτής, δεν έλειψαν τα γνωστά πηγαδάκια, οι χαιρετισμοί, τα αστεία μεταξύ βουλευτών. Χαχαχαχα, τι γέλιο ρίξαμε ρε συ, θυμάσαι τότε που… Καταλαβαίνετε.

Ωστόσο, σε αυτή τη πρώτη συνεδρίαση, ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” βουλευτή που θέλησε να παίξει στο κινητό του τάβλι. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία από το πρακτορείο Intime, o συγκεκριμένος βουλευτής, κάθισε αναπαυτικά στα έδρανα, συνέδεσε το κινητό του με τον φορτιστή για να μην χάνει και μπαταρία και το έζησε σαν φοιτητής.

Μπράβο του, θα πάει μπροστά και είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπροσωπήσει τον ελληνικό λαό με όλες του τις δυνάμεις.