Είναι πολλοί αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία «να κοιτάς τη δουλειά σου» και αυτό το καταλάβαμε και με το παραπάνω τις προηγούμενες μέρες, όταν στα σοσιαλμιντικά πηγαδάκια κάτω από τις αναρτήσεις για τον υποβρύχιο σερβιτόρο της Ρόδου, επέμεναν ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Φυσικά και μπορεί, αλλά στη ζωή, οι πράξεις ενός ανθρώπου επηρεάζουν πολλές φορές και το σύνολο, τα παιδιά που θα φύγουν για σεζόν τα επόμενα χρόνια στην προκειμένη περίπτωση.

Μετά τα πολλά κείμενα που γράφτηκαν για τον σερβιτόρο, τις απαντήσεις τόσο του ίδιου όσο και του εργοδότη του, τις «αποκαλύψεις» ότι το beach bar λειτουργούσε παράνομα, ήρθε και η ώρα της εικόνας (έτσι γίνεται συνήθως) να βγει μπροστά. Όταν λέμε εικόνα, εννοούμε το βίντεο που τρολάρει τα όσα συμβαίνουν -και σε αυτό- το υπέροχο νησί της Ελλάδας.

Τις τελευταίες ώρες, λοιπόν, κυκλοφορεί ένα χιουμοριστικό βίντεο στο Instagram και πραγματικά δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε ή να κλάψουμε με την σκληρή πραγματικότητα που βιώνει ένας σερβιτόρος εν έτει 2023. Μάλλον το δεύτερο. Το χιουμοριστικό βίντεο του Αντώνη Καλαγάτση με τίτλο «Ζητούνται σερβιτόροι» έχει γενναίες δόσεις υπερβολής όμως, αλήθεια, πόσο απέχουν τα όσα βλέπουμε σε αυτό από τα όσα αντιμετωπίζουν καθημερινά οι σεζονίστες;

Ναι, το βίντεο έγινε φυσικά viral.