Όλοι (τι όχι;) κάνουμε love σε Instagram stories διάσημων, crushes και μη. Μετά αυτομάτως σκεφτόμαστε «τι κάνεις βρε καημένε;». Τέλος πάντων. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είναι ένας από εμάς. Και θα σας πούμε γιατί. Ο serial wannabe Survivor δεν έκανε ένα απλό like στο celebrity crush του, τη Dua Lipa, αλλά έστειλε και ολόκληρο μήνυμα. Και αν νομίζετε πως δεν θέλει να τον πείτε «γύπα», κάνετε λάθος. Αν ήταν έτσι δεν θα ανέβαζε και screenshot της γυπαετήσιας του απόπειρας από το κουτί με τις «ποτέ δεν ξέρεις» χυλόπιτες.


Σε άλλα νέα, στη μισή πιθανότητα στο δισεκατομμύριο πόνταρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έστειλε ένα αποδομημένο «γιου αρ μπιούτιφουλ, αϊ λωβ γιου» στη Dua Lipa. Ο πρώην παίκτης του Survivor, μετά την αποχώρησή του, απολαμβάνει τις διακοπές του, από τις οποίες δεν ανεβάζει απλώς ευχάριστα στιγμιότυπα από την Πάρο, αλλά και αποδείξεις μεθυσμένων μηνυμάτων σε crushes που κάνει follow. ΟΚ, ίσως η Dua Lipa να είναι το μοναδικό digital-ικό Greek καμάκι που έχει κάνει σε Instagram DM, αλλά μπορεί και να μην είναι.


Σε κάθε περίπτωση, σε ένα καρουζέλ που ανέβασε στο Instagram, ανάρτησε και ένα screenshot από το μήνυμα που έστειλε στην pop τραγουδίστρια στο οποίο της εκφράζει τον -ψύχραιμο- θαυμασμό του, αλλά και της λέει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πως θέλει να τη γνωρίσει.


«Γεια σου, Dua. Είμαι ο Κωνσταντίνος από την Ελλάδα. Είσαι πολύ όμορφη και ταλαντούχα. Ελπίζω να σε γνωρίσω μια μέρα.»


Εν τω μεταξύ, στη λεζάντα του καρουζέλ έγραψε πως «όσο και να το βλέπεις, δεν αλλάζει. Οφείλεις όμως να το διαχειριστείς, να βρεις έναν τρόπο να βγεις από τα… κόκκινα και να αντιδράσεις ώριμα μετά την ήττα σου». Φιλόδοξος Πρόεδρος Εδεσσαϊκού.

Τέλος πάντων, ευχόμαστε να του απαντήσει η ταλα-Dua Lipa. Κακό, κάκιστο αστειάκι. Ας το ξεχάσουμε.