Το να προσπαθείς να εκφράσεις με λόγια τα ρομαντικά συναισθήματά σου δεν είναι εύκολο. Ήταν ποτέ; Μάλλον όχι. Εξάλλου, υπάρχει ένα κλασικό λογοτεχνικό έργο που περιλαμβάνει έναν από τους κύριους χαρακτήρες του που ζητά βοήθεια για να γράψει για την αγάπη, και έχει χρησιμεύσει ως παράδειγμα για αμέτρητες άλλες ιστορίες που ειπώθηκαν στα χρόνια που ακολούθησαν.

Αν σκεφτήκατε ποτέ να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας με κάποιον σε μια επιστολή, ένα γράμμα καλύτερα, αλλά είχατε αμφιβολίες για την ικανότητά σας να το καταφέρετε, ίσως ήρθε η ώρα να μάθετε πως, όπως συμβαίνει με τόσα πολλά πράγματα το 2023, μπορείτε πάντα να προσλάβετε κάποιον άλλο να το γράψει για εσάς.

Λίγη τσίπα δεν έχετε; Πάμε παρακάτω όμως.

Όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που πρόθυμοι να αναλάβουν ως ελεύθεροι επαγγελματίες να γράψουν ερωτικές επιστολές. Εντάξει, μην κολλάτε στις επιστολές, στείλτε στο DM.

Και αυτό δεν το λέμε εμείς, το λέει ένα νέο άρθρο της Heather Schwedel στο λαμπερό Slate. Η Schwedel μίλησε τόσο με ghostwriters όσο και με κάποιον που είχε κάνει χρήση των υπηρεσιών τους και αυτή η ιστορία είναι μια συναρπαστική ματιά σε μια ελάχιστα καλυμμένη πτυχή του σύγχρονου ρομαντισμού. Υπάρχει αυτός;

Πού φτάσαμε, ρε γαμώτο. «Εμείς στην ηλικία σας πηγαίναμε στα μπαρ, επικοινωνούσαμε, δεν είχαμε τέτοια πράγματα». Ξέρετε τώρα…

Ορισμένες από τις επιστολές αφορούν πράγματι δηλώσεις αγάπης, διαπίστωσε η Schwedel αλλά άλλες αφορούν τη διατήρηση σχέσεων, συμπεριλαμβανομένων επιστολών που γράφτηκαν για να ζητήσουν συγγνώμη ή για να γιορτάσουν μια επέτειο. Οι τιμές καλύπτουν μεγάλο εύρος, με τις φθηνότερες που συζητούνται στο άρθρο να κοστίζουν 5 δολάρια η καθεμία και τις ακριβότερες να απαιτούν 120 δολάρια. Αν το έχεις με τους έρωτες καλύτερα να το σκεφτείς, μιλάμε για εύκολα χρήματα.