Τα μάθατε; Φυσικά και τα μάθατε, όλοι -δικαίως- ασχολούνται με τους ακροδεξιούς Σπαρτιάτες αν και δεν είναι οι μόνοι που θα έπρεπε να μας προβληματίζουν. Για αρχή, το κόμμα αυτό κάνει άλλα κόμματα μέσα στη Βουλή να μοιάζουν προοδευτικά ενώ, όχι, δεν είναι σε καμία περίπτωση, ειδικά όταν εφαρμόζουν αντιλαϊκά μέτρα. Βέβαια, ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού δεν νοιάζεται ιδιαίτερα. Τα χθεσινά νούμερα που σημείωσε το μπλε στρατόπεδο είναι ενδεικτικά. Όχι ότι δεν το περιμέναμε μετά τις πρώτες εκλογές, αλλά όπως και να το κάνουμε ήταν μία ακόμα θλιβερή επιβεβαίωση το πώς σκέφτεται ο μέσος Έλληνας ψηφοφόρος.

Το θέμα μας, όμως, είναι οι Σπαρτιάτες. Για την Ελληνική Λύση τα ξέρετε, για τη ΝΙΚΗ θα τα μάθετε, για τη Ζωή τα ακούσατε, για το ΠΑΣΟΚ τα ίδια από το 80’ μέχρι σήμερα, για τη Νέα Δημοκρατία περίπατος, για το ΚΚΕ αυτοί είστε και για το ΣΥΡΙΖΑ, ας το αφήσουμε, έχουν τα δικά τους. Για το ΜέΡΑ25… A, ναι, δεν μπήκε στη Βουλή, μας συγχωρείτε.

Βασίλης Στίγκας και Ηλίας Κασιδιάρης λοιπόν, μία σχέση στενή και ιδιαίτερη, τόσο στενή και ιδιαίτερη που κάποιοι επιμένουν ότι ο δεύτερος κρύβεται πίσω από το κόμμα που, από το πουθενά(;), πάτησε το πόδι του στην πολιτική σκηνή της χώρας.

Τα αποτελέσματα των ελληνικών εκλογών, όπως ήταν λογικό, απασχόλησαν και τα διεθνή Μέσα τα οποία, όσο περίεργο και να σας φαίνεται, διαβάζουν και ηθοποιοί. Όχι, δεν πίνουν μόνο κοκτέιλ στην πισίνα τους στον ελεύθερό τους χρόνο, κάνουν κι άλλα πράγματα οι ηθοποιοί οπότε δεν μας κάνει καμία εντύπωση που ολόκληρος Τζέραρντ Μπάτλερ σχολίασε την είσοδο των Σπαρτιατών στη Βουλή.

Μην ξεχνάτε πως, θέλοντας και μη, έχει συνδέσει το όνομά του με λόγω του πρωταγωνιστικού του ρόλο ως Λεωνίδας στους 300, μια ταινία που επηρέασε και τους ψηφοφόρους των Σπαρτιατων. Θα τους δείτε να κυκλοφορούν στο δρόμο με περικεφαλαία σε λίγο αλλά με πρησμένη κοιλίτσα αντί για κοιλιακούς γιατί έχουν και μια αδυναμία στα τσίπουρα. Και στο OnlyFans μπορείτε να τους βρείτε. Ή και όχι.

Τέλος πάντων.

Ο Τζέραρντ Μπάτλερ πήρε στο κινητό στο χέρι του και άφησε το μπλε πουλάκι ελεύθερο. Ειδικά το τελευταίο tweet, μας πόνεσε.