Οι εργαζόμενοι του Shein δουλεύουν 75 ώρες την εβδομάδα σε sweatshops. Για εξευτελιστικούς μισθούς. Τα έχουμε πει. Όταν έρχεται το νέο πακέτο η μόνη σκέψη που δεν θα περάσει από το μυαλό σου είναι το περιβαλλοντικό αποτύπωμα της αγοράς σου από το Shein. Δεν πέσαμε από τα σύννεφα με την TikToker που αγόρασε κινέζικη μούχλα Shein.

Aν περνάς χρόνο στο TikTok θα βρεθείς να γεμίζεις καλάθι με κινέζικα. Από το Shein. Είναι πολύ καλοί στα σόσιαλ γιατί θα τους βρεις μπροστά σου χωρίς να το ζητήσεις. Αφορά τους 20χρονους. Περισσότερο τις κοπέλες που ζουν στο διαδίκτυο και εννοείται ψωνίζουν από εκεί. Μπήκαμε κι εμείς, δυστυχώς. Κάθε μέρα η σελίδα Shein προσθέτει 1000 νέους κωδικούς. Δεν μπορεί ούτε το Primark να το συναγωνιστεί. Με 30€ έφτιαξες γκαρνταρόμπα διακοπών.

Συσκευή Αδυνατίσματος Προσώπου

Έχεις διπλοσάγονο; Υπάρχει λύση. Το έξυπνο αδυνατιστικό προσώπου, με 15 λεπτά τη μέρα υπόσχεται να σου δονήσει το πηγουνάκι και να διώξει λίπος και ρυτίδες. Έχει και usb. Μασαζάκι δυπ φορές την ημέρα για πιο γρήγορα αποτελέσματα.

Facial Gun

Μετά από μία σκληρή προπόνηση ή πολύωρη σωματική εργασία, είναι ό,τι χρειάζεστε για να σας ανακουφίσει από μυϊκούς πόνους, πόνους των αρθρώσεων & να βελτιώσει την κυκλοφορία του αίματος. Πιστεύουμε ότι είναι συσκευή μασάζ.

Επαναφορτιζόμενη συσκευή μασάζ λαιμού

Έχεις αυχενικό; Δουλεύεις σε γραφείο και έχει αλλάξει η στάση σώματός σου; Βρήκαμε συσκευή που λέει ότι σου κάνει fingering.

Όργανο αναπλήρωσης νερού με USB

Ενυδάτωση με ατμό; Μειώνει την ξηρότητα του δέρματος. Ο νεφελοποιητής του έχει τη λειτουργία της παραγωγής όζοντος. Το όζον μπορεί επίσης να απολυμάνει και να λευκάνει το δέρμα. Δίνει στο ρήμα “ατμίζεις” νέο νόημα.

Ανεμιστήρας λαιμού

Εγγυημένη ψύξη.

Πολυλειτουργικός φορητός υγραντήρας

Και ανεμιστήρας και υγραντήρας. 2 ΣΕ 1. Κανείς δεν θα σε κοιτάει περίεργα στο δρόμο αν το χρησιμοποιείς.

Ανεμιστήρας τηλεφώνου

ΕΠΟΣ.

Ηλεκτρική σκούπα πληκτρολογίου

Δεν ξέρω πως ζούσα τόσα χρόνια στην άγνοια.

Συσκευή μασάζ για την περιοχή των ματιών

Διαβάζοντας τις κριτικές μάθαμε ότι είναι μικρούτσικο.

Κεριά για τούρτα

Αν η ζωή δεν σας φέρετε καλά, μπορείτε να τα φυσήξετε.