Μία μέρα αφιερωμένη στους νέους, τις ακαδημαϊκές επιλογές και το μέλλον τους ετοιμάζει το Deree – The American College of Greece και τους προσκαλεί να παρακολουθήσουν την εκδήλωσή του το Σάββατο 2 Απριλίου, μεταξύ 10:00-14:00, στις εγκαταστάσεις του.

H εκδήλωση έχει τίτλο A Day at Deree και στόχο έχει να προσφέρει στους ενδιαφερόμενους μία πρόγευση της φοιτητικής εμπειρίας και των πολλαπλών δυνατοτήτων και ευκαιριών που διαθέτει το Κολλέγιο στους σπουδαστές του. Έτσι, το Σάββατο 2 Απριλίου, οι υποψήφιοι φοιτητές θα γίνουν «φοιτητές για μία ώρα» παρακολουθώντας ένα μάθημα της επιλογής τους ενώ ταυτόχρονα θα ξεναγηθούν στο υπερσύγχρονο campus της Αγίας Παρασκευής. Θα δουν από κοντά την πρωτοποριακή αίθουσα Χρηματοπιστωτικών Συναλλαγών (STR) όπου οι φοιτητές εκπαιδεύονται ως traders σε πραγματικές συνθήκες χρηματιστηρίου, το εργαστήρια Βιολογίας με τελευταίο απόκτημα το Τραπέζι Ανατομίας, τη Βιβλιοθήκη, τα μοναδικά αμφιθέατρα αλλά και τις κορυφαίων προδιαγραφών αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ακόμη, θα ανακαλύψουν:

  • Τα 38 κορυφαία προγράμματα σπουδών και τα 55 minors τα οποία είναι συντονισμένα με τις ανάγκες της αγοράς,
  • Το πρόγραμμα Παράλληλων Σπουδών που απευθύνεται σε φοιτητές των ελληνικών πανεπιστημίων που επιθυμούν να συνδυάσουν τα γνωστικά τους αντικείμενα
  • Τις ευκαιρίες για πρακτική άσκηση σε μεγάλες εταιρείες της Ελλάδας και του εξωτερικού
  • Το πρόγραμμα ανταλλαγής Study Abroad, που δίνει την ευκαιρία στους νέους να διευρύνουν τους ορίζοντές τους σε πανεπιστήμια του εξωτερικού
  • Τις υποτροφίες και το πρόγραμμα οικονομικής στήριξης που βοηθά τους νέους να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!

Παρόντες θα είναι οι σύμβουλοι Καριέρας και Εγγραφών του Deree ώστε να κατευθύνουν τους νέους σε μία επιτυχημένη επιλογή που ταιριάζει στις ανάγκες και τις κλίσεις τους!

Περισσότερα για την εκδήλωση αλλά και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να δείτε εδώ