Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Συνάντηση Διακεκριμένων Συνεργατών Fylliana, στο Poseidon Palace στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Στην εκδήλωσαν παρευρέθηκαν οι ιδιοκτήτες Franchise των καταστημάτων Αθήνας, Λάρισας, Αλεξανδρούπολης, Δράμας, Χίου, Μυτιλήνης, Δράμας, συνεργάτες shop in shop σημείων πώλησης από όλη την Ελλάδα, στενοί συνεργάτες της εταιρείας, αλλά και όλο ο ανθρώπινο δυναμικό της.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fylliana, κ. Ευάγγελος Χαλεπλής, οποίος έκανε τον απολογισμό του 2023 και ανέπτυξε τους στόχους και το σχέδιο δράσης της εταιρείας για το έτος 2024, η οποία σχεδιάζει μεθοδικά τη στρατηγική ανάπτυξή της μέσω δημιουργίας νέων καταστημάτων, σε πλέον κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα. Το 2024 διαφαίνεται ως μια ακόμη πιο δυναμική χρονιά περαιτέρω ανάπτυξης του δικτύου franchise της.

Έπειτα, ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία από τον Σύμβουλο Logistics κ. Αλέξανδρο Παρασκευά.

Στη συνέχεια έγινε απονομή βραβείων στα καταστήματα Franchise και τιμητικών διακρίσεων σε συνεργάτες που το 2023 πέτυχαν υψηλούς στόχους. Έπειτα, έλαβε χώρα μια συζήτηση-ανταλλαγή απόψεων για την εταιρία, τους στόχους και τα επόμενα βήματά της.

Η εκδήλωση έκλεισε με δείπνο στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Τα καταστήματα Fylliana ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή, σε χώρους υψηλών προδιαγραφών, με ισχυρό και αναγνωρίσιμο brand name.

Σε μια ολοένα πιο ανταγωνιστική αγορά με συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις, η Fylliana αποσκοπεί στη δημιουργία ενός δικτύου franchise καταστημάτων που θα εξοπλίζουν κάθε σπίτι με όμορφες και λειτουργικές λύσεις επίπλωσης και διακόσμησης, στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Η Fylliana, μια συνεχώς αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία, διαθέτει εταιρικά και καταστήματα franchise, ένα σύγχρονο Β2C e-shop www.fylliana.gr, αλλά και ένα εκτενές δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών σε όλη την Ελλάδα.

Μένοντας πιστή στη φιλοσοφία της, δεσμεύεται να προσφέρει πάντα στους καταναλωτές της έπιπλα και είδη διακόσμησης υψηλής ποιότητας και μοναδικού design, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.