Εντατικές καθημερινές παρακολουθήσεις προσφέρει το Deree – The American College of Greece στους νέους που θέλουν να κερδίσουν χρόνο με τις σπουδές τους, ενώ διοργανώνει και Ημέρες Συμβουλευτικής Σπουδών και Καριέρας σε συνεργασία με την Orientum για όσους θέλουν να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους και να αποφασίσουν για την κατεύθυνση που τους ταιριάζει.

Με #Futureproof επιλογές σπουδών που ετοιμάζουν τους νέους για κάθε πιθανό μέλλον εγκαινιάζει το Deree – The American College of Greece το Fall Intensive, την ακαδημαϊκή περίοδο ταχύρρυθμων μαθημάτων του, που ξεκινά στις 25 Οκτωβρίου. Χαρακτηριστικό της περιόδου είναι οι καθημερινές παρακολουθήσεις, γεγονός που επιτρέπει στους νεοεισερχόμενους φοιτητές όλων των προγραμμάτων να κερδίσουν χρόνο και να μεταβούν ομαλά και στην ώρα τους στο εαρινό εξάμηνο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα 38 ακαδημαϊκά προγράμματα, εκ των οποίων 6 σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Clarkson, και 51 υποειδικότητες (minors). Τα προγράμματα προσφέρονται από τη Σχολή Οικονομικών και Διοίκησης, τη Σχολή Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών καθώς και τη Σχολή Καλών και Παραστατικών Τεχνών Frances Rich, και καλύπτουν κάθε τομέα ενδιαφέροντος ενώ απαντούν στις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς εργασίας!

Οι νέοι έχουν πρόσβαση σε ένα διεθνές περιβάλλον αποτελούμενο από φοιτητές από 78 χώρες του κόσμου, με γλώσσα διδασκαλίας τα αγγλικά. Ακόμη, το πρόγραμμα υποτροφιών και οικονομικής ενίσχυσης ύψους 5,7 εκ. ευρώ είναι εκεί για να δώσει ώθηση στους φοιτητές που θέλουν να στηρίξουν τις σπουδές τους.

Ημέρες Συμβουλευτικής Σπουδών και Καριέρας στο Deree σε συνεργασία με την Orientum, στις 14, 15 και 18 Οκτωβρίου

Ενόψει της νέας ακαδημαϊκής περιόδου, και για να βοηθήσει τους νέους να επιλέξουν σωστά την κατεύθυνση που τους ταιριάζει, το Deree διοργανώνει τις Ημέρες Συμβουλευτικής Σπουδών και Καριέρας, σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων σταδιοδρομίας Orientum. Οι Hμέρες στοχεύουν να βοηθήσουν τους νέους να λάβουν όλα τα απαραίτητα εφόδια και τις γνώσεις για να χαράξουν την κατάλληλη στρατηγική ώστε να πραγματοποιήσουν τα όνειρα και τους στόχους τους.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμπληρώσουν δωρεάν το “HORIZON” – το έγκυρο τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων της Orientum. Το τεστ αποτελεί ένα ευρύ ψυχομετρικό εργαλείο που κατασκευάστηκε στη χώρα μας για τη μέτρηση των επαγγελματικών ενδιαφερόντων των Ελλήνων μαθητών και φοιτητών και θα παρέχεται δωρεάν σε όλους όσοι δηλώσουν συμμετοχή.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν σε ατομικές συναντήσεις με εξειδικευμένους συμβούλους του Deree και της Orientum.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Fall Intensive αλλά και για να επικοινωνήσουν με έναν Σύμβουλο Εγγραφών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το κάνουν εδώ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στις Ημέρες Συμβουλευτικής Σπουδών και Καριέρας εδώ.