Η Αθήνα επιστρέφει δυναμικά! Ο δήμος Αθηναίων, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών, εγκαινιάζοντας την πρωτοβουλία «Athens is Back».  


Πρόκειται για μία δράση που υλοποιείται από την Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου (ΕΑΤΑ) με στόχο την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της ψυχαγωγίας στην πόλη. Μέσα από τη δυναμική πλατφόρμα www.athensisback.gr οι επιχειρηματίες της πόλης προβάλλουν -δωρεάν- τις τρέχουσες προσφορές και εκπτώσεις τους. 


Ήδη από τις 16 Ιουνίου, περισσότερες από 200 επιχειρήσεις της Αθήνας έχουν εγγραφεί, δίνοντας κάθε φορά -μέσω της δημοσίευσης των προσφορών τους- ένα ισχυρό κίνητρο σε κατοίκους και επισκέπτες να περπατήσουν ξανά στην πόλη, να κάνουν τις αγορές τους και να διασκεδάσουν -τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας καθώς και τις προβλεπόμενες οδηγίες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

 

Το «Athens is Back» εντάσσεται σε ένα συνολικό πλάνο ενίσχυσης της τοπικής αγοράς και οικονομίας και φιλοδοξεί να αποτελέσει ένα πολύ δυνατό «εργαλείο» που θα δώσει και πάλι στην πόλη μας την απαραίτητη ώθηση και δυναμική.


Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.athensisback.gr 
Για να εγγραφείτε στην πλατφόρμα, επισκεφθείτε το www.athensisback.gr/participate