Πόσο σημαντικό θα ήταν για σένα να σου δινόταν η ευκαιρία να βιώσεις την εμπειρία της φοιτητικής ζωής στη σχολή που θέλεις να φοιτήσεις και να δοκιμάσεις αν αυτό είναι το πραγματικό σου όνειρο;

Η LE MONDE καινοτομεί, διοργανώνοντας αυτόν τον Ιούλιο το πρώτο εκπαιδευτικό Bootcamp στην Ελλάδα!  Τρείς μέρες εκπαίδευσης στα προγράμματα Chef & Pastry Chef.

Το Bootcamp που θα πραγματοποιηθεί από τις 9 έως και τις 11 Ιουλίου, στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της LE MONDE στο Μοσχάτο. Απευθύνεται σε νέους και νέες επίδοξους Chefs & Pastry Chefs, 17 έως 25 ετών, που έχουν πάθος για τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, δίνοντάς τους την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τις πραγματικές συνθήκες εκπαίδευσης. Να «μαθητεύσουν» με τους κορυφαίους καθηγητές του ομίλου -καταξιωμένους Chefs & Pastry Chefs, να παρακολουθήσουν τα μαθήματα και τα σεμινάρια που προσφέρει η σχολή, να μαγειρέψουν στα cutting edge εργαστήρια που διαθέτει στους χώρους της και να ζήσουν την εμπειρία της φοίτησης στην κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών.

Οι θέσεις για το δωρεάν Bootcamp είναι μετρημένες. Μην χάνεις χρόνο, δήλωσε τη συμμετοχή σου στο: www.lemonde.edu.gr/bootcamp.

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή !