Οι πολυθρόνες μπορούν να διακοσμήσουν μία ανεκμετάλλευτη γωνιά του χώρου σας με βάση το γούστο σας, την αγαπημένη σας απόχρωση, το σχήμα και την τεχνοτροπία που αγαπάτε.

Αν θέλαμε να αναφέρουμε μερικές από τις πιο ιδιαίτερες πολυθρόνες που κυκλοφορούν στην αγορά αυτές είναι οι πολυθρόνες με κεντήματα, οι πολύχρωμες που ταιριάζουν ιδιαίτερα σε κρεβατοκάμαρες, καθώς και οι απλές μονόχρωμες που μπορούν να τοποθετηθούν σε μία γωνιά του σαλονιού προσθέτοντας στυλ στον χώρο του καθιστικού σας.

Επίσης στην φετινή μόδα décor ξεχωριστή θέση κατέχουν τα floral σχέδια ή η τεχνική του patchwork, σε πολυθρόνες απλές, όμορφες και διακριτικές αν τις τοποθετήσετε έξυπνα.

Δερμάτινη super άνετη πολυθρόνα για το σαλόνι ή το γραφείο

Η πολυθρόνα ρηλάξ μπερζέρα είναι μία πρόταση που αν και κλασικού τύπου θα σας προσφέρει extra άνεση μετά από μία κουραστική μέρα. Τοποθετήστε την στο σαλόνι σας δίπλα από έναν καναπέ και διακοσμήστε την με μαξιλάρια ή ένα ριχτάρι της αρεσκείας σας. Βρείτε την πολυθρόνα με ανάκλιση, από εδώ.

Κουνιστή πολυθρόνα, μία σύγχρονη εκδοχή που φέρνει αναμνήσεις από παλιά

Βιβλίο, ζεστός καφές και πολυθρόνα κουνιστή! Απολαύστε κάθε αγαπημένη σας στιγμή, με αυτήν την vintage πολυθρόνα με άσπρη λάκα και ψάθινες λεπτομέρειες που σας προσφέρει άνεση και θαλπωρή όταν τη χρειάζεστε. Η φυσική ψάθα τύπου Βιέννης μπορεί να προσδώσει γοητεία και πολυτέλεια τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό του σπιτιού σας.

Καρέκλα σκηνοθέτη για κάθε ανεκμετάλλευτη γωνιά του σπιτιού

Η καρέκλα σκηνοθέτη με μπεζ καραβόπανο από φουρνιστή οξιά είναι μία πολύ σταθερή επιλογή για κάθε χώρο. Ταιριάζει με κάθε στυλ χώρου και μπορείτε να επιλέξετε online, πολλές αποχρώσεις ανάλογα με το γούστο σας.

Ψάχνετε για πολυθρόνες ξύλινες, με ταπετσαρία ή πολυθρονοκαρέκλες; Μπείτε στο e-shop από εδώ.