Το απόλυτο Tech Spot είναι εδώ!

Το νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Αγγέλου Μεταξά 13 στην περιοχή της Γλυφάδας είναι ένα πολύ διαφορετικό και ανανεωμένο κατάστημα της αλυσίδας, μέσα στο οποίο ο πελάτης μπορεί να νιώσει ότι μπαίνει στην «Καρδιά της Τεχνολογίας»!

Το απόλυτο Tech Spot είναι εδώ!

Το νέο experiential κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στην οδό Αγγέλου Μεταξά 13 στην περιοχή της Γλυφάδας είναι ένα πολύ διαφορετικό και ανανεωμένο κατάστημα της αλυσίδας, μέσα στο οποίο ο πελάτης μπορεί να νιώσει ότι μπαίνει στην «Καρδιά της Τεχνολογίας»!


Αποτελεί ένα πρότυπο κατάστημα με digital αισθητική, ξεχωριστές προϊοντικές ζώνες και βιωματικές γωνιές. Ευρύχωρο, διαδραστικό, με πλούσια γκάμα προϊόντων, live demos, experiential γωνιές, gaming, smart home και όχι μόνο. Προσκαλεί τον επισκέπτη να περιηγηθεί στους χώρους του και να ζήσει μια απίστευτη τεχνολογική εμπειρία μέσα από τα προϊόντα του.

Ground floor

Το κατάστημα εκτείνεται σε τρεις ορόφους. Το ισόγειο φιλοξενεί τα smartphones, όπου το κοινό μπορεί να τα δοκιμάσει και να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει μέσα από μία μεγάλη γκάμα. Πιο κάτω, θα βρει το Samsung corner με τα νέα και αγαπημένα προϊόντα του brand. Στην απέναντι πλευρά υπάρχει μεγάλη ποικιλία από ασύρματα, laptops και tablets, τα οποία μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη του καταναλωτή. Στη συνέχεια, το κοινό μπορεί να ζήσει την εμπειρία της τεχνολογίας, δοκιμάζοντας high tech προϊόντα ήχου και gadgets και αξεσουάρ. Φυσικά, για όλα αυτά έχει τη βοήθεια του Τech Εxpert που βρίσκεται στον χώρο και είναι ο ειδικός για να βρει τις κατάλληλες συσκευές και να ενημερώσει τους επισκέπτες για τα χαρακτηριστικά και τη συνδεσιμότητά τους. 

1st floor

Στον πρώτο όροφο βρίσκονται οι βιωματικές γωνιές των smart home και gaming. Εκεί μπορεί κανείς να γνωρίσει την εμπειρία του έξυπνου σπιτιού, ανακαλύπτοντας τις «έξυπνες» συσκευές, και να διαχειριστεί τις λειτουργίες τους, φτιάχνοντας το σπίτι που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες. Επιπλέον, τέσσερις πολυθρόνες υποδέχονται τους gamers, που μπορούν να παίξουν hot παιχνίδια και να ζήσουν super δράσεις. Και αυτοί που είναι fan των smart ή 4Κ Ultra HD τηλεοράσεων θα τις απολαύσουν στο maximum στη lounge γωνιά που έχει διαμορφωθεί. 

Lower floor

Όπως σε κάθε κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ, έτσι και σε αυτό θα βρείτε στο επίπεδο μείον 1 το Service point, έτοιμο να αναλάβει τις επισκευές των αγαπημένων smartphones, tablets, laptops, wearable και drones. 

Το νέο experiential κατάστημα στη Γλυφάδα δίνει αφορμή στο brand ΓΕΡΜΑΝΟΣ να διοργανώσει μια μοναδική γιορτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 25/9 για το κοινό της περιοχής και όχι μόνο, βάζοντάς το στην «Καρδιά της Τεχνολογίας». Από το πρωί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν συναρπαστικά διαδραστικά activations, όπως το «Volcano Bungee Jumping». Επιπλέον, θα απολαύσουν shows και εκ πλήξεις με επώνυμους καλλιτέχνες και θα έχουν την ευκαιρία να μπουν σε κλήρωση για να κερδίσουν μοναδικά δώρα. 

Τέλος, όλοι θα επωφεληθούν από αποκλειστικές προσφορές, οι οποίες θα είναι σε ισχύ από τις 18 έως και τις 26/9. 

Σου άρεσε το mini tour?

Περισσότερα εδώ

https://www.youtube.com/watch?v=49IVZRtkBOo&feature=youtu.be

Tο κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ στη Γλυφάδα θεωρείται αναμφίβολα ο νέος προορισμός τεχνολογίας στη ζώνη επιρροής του.

https://www.germanos.gr/corporate/neo_katastima_glyfadas/ 

  • ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ ΦΟΥ.ΜΠΟΥ
Διάβασε ακόμα