Έχετε επέτειο γάμου ή γνωριμίας ή μήπως θέλετε απλά να ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και να απολαύσετε μαζί ένα ρομαντικό δείπνο σε όλο του το μεγαλείο;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να περάσετε μία αξέχαστη βραδιά με το έτερόν σας ήμισυ και να απολαύσετε μαζί δυνατές γεύσεις εντελώς μόνοι ή σε ένα μαγαζί με τέλεια ατμόσφαιρα και μοντέρνο design.

Ο φημισμένος σεφ Γιάννης Λουκάκος σας υποδέχεται στο εστιατόριό του Ψωμί κι Αλάτι στο Χαλάνδρι, για ένα μοναδικό δείπνο με υπέροχα πιάτα που παίρνουν άριστα!

Ο χώρος

Όμορφα δεμένα χρώματα, σε έναν πολύ φωτεινό χώρο με μοντέρνο design και lounge ατμόσφαιρα που συνδυάζεται άψογα με την βραβευμένη κουζίνα του σεφ. Πολλά ζευγάρια το επιλέγουν για να γευματίσουν μαζί και να δοκιμάσουν απαλές και πικάντικες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής.

Gourmet απόλαυση, μέσα από καθημερινά πιάτα κρεατικών, πουλερικών, ζυμαρικών και θαλασσινών που θα σας συνεπάρουν!

Το εστιατόριο «Ψωμί & Αλάτι» έχει βραβευτεί με Χρυσό Σκούφο και με βραβείο Gourmet. Για να κάνετε την κράτησή σας για απόψε ή για κάποια από τις επόμενες μέρες καλέστε στο 2106848178. Για να κάνετε ηλεκτρονική κράτηση, συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας που θα βρείτε εδώ.

Αν όμως θέλετε κάτι εντελώς prive….

O Γιάννης Λουκάκος σας προτείνει χιλιάδες συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής με όποιο βασικό συστατικό επιθυμείτε για να φτιάξετε με τα χεράκια σας στο σύντροφό σας ένα ξεχωριστό πιάτο.

Μπείτε στην ιστοσελίδα του chef Γιάννη Λουκάκου και βρείτε μοναδικές προτάσεις από ψητά στο φούρνο, ζυμαρικά με συνδυασμούς υλικών από όλες τις κουζίνες της γης και πιο gourmet πιάτα. Αναλυτικές οδηγίες και μυστικά που θα απογειώσουν τη γεύση.

Επίσης στο site βρείτε μοναδικά tips, how to video και πληροφορίες για πολλά υλικά που μπορεί να χρησιμοποιείτε για πρώτη φορά.

Καλά να περάσετε και καλή όρεξη!