Ξημερώνει Δευτέρα και μέχρι να πεις “Θηβαίος” έχει φτάσει Παρασκευή και δεν έχεις πάρει χαμπάρι. Πάει, λοιπόν κι αυτή η εβδομάδα, η οποία από τη στιγμή που μας κράτησε όρθιους και χαμογελαστούς, δεν μπορεί παρά να είναι μία όμορφη εβδομάδα.

Κι όπως κάθε εβδομάδα που φτάνει στο τέλος της, έτσι κι αυτή εδώ έρχεται να μας χτυπήσει το καμπανάκι για έναν μίνι-απολογισμό. Εμείς τον κάναμε και σας τον παρουσιάζουμε μέσα από την αθρογραφία (μας) των προηγούμενων ημερών. Καλές βόλτες και μη ξεχνιέστε: αν πιείτε, καλό είναι να συμβάλλετε στο μεροκάματο ενός ταξιτζή.

Μετά τον Πούτιν, σειρά αυτήν την εβδομάδα είχε ο Κιμ Γιονγκ Ουν. Η χιουμοριστική ψυχανάλυση των ηγετών του κόσμου μέσα από τις φωτογραφίες του κατασκοπευτικού τμήματος του Provocateur, συνεχίζεται αμείωτη. Ομπάμα, τρέμε!

Όποιος γουστάρει τα πισωκίνητα αυτοκίνητα να σηκώσει τώρα το χέρι του, αλλιώς να σωπάσει για πάντα“. Ο Νίκος Γκιζελής το σήκωσε πρώτος κι ως εκ τούτου θα τον αφήσουμε να μας ξεδιπλώσει την καψούρα του για τις… πισωκούνες. Διαβάστε τον και πάρτε και μια γεύση από μια πεντάδα βίντεο.

Έλα παραδέξου το! Όσο και να τη σιχτιρίζεις αυτήν την πόλη, κατά βάθος την λατρεύεις. Οι ξεναγήσεις του Δήμου Αθηναίων σε διάφορες όμορφες γωνιές της, είναι εδώ για να σε κάνουν ακόμη πιο καψούρη με την πρωτεύουσα. Ο Ντίνος Ρητινιώτης, πήγε σε μια από αυτές, στη Μονή Καισαριανής και το επιβεβαιώνει. Να!

Ένα πρωινό στον Υμηττό και τη μονή Καισαριανής

Πήγαμε σε μία από τις ξεναγήσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων, είδαμε, ακούσαμε, φωτογραφίσαμε, γράφουμε http://bit.ly/Moni_Kesarianis

Posted by Provocateur on Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015


Όλοι οι περίεργοι στο Provocateur μαζεύτηκαν… Δηλαδή, πώς γίνεται να είσαι αλλεργικός στα φρούτα, ρε συ Νίκο Μπόβολε; Για εξήγησέ μας…

Ο Ελβετός καλλιτέχνης David Diehl αγιοποιεί μεγάλες μορφές του σύγχρονου (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου. Η Provo.Gang τον προβόκαρε και βρήκε τους σατανάδες που κρύβονται πίσω από τα αθώα φωτοστέφανα του Ζιντάν, του Τότι, του Μαραντόνα και των υπολοίπων άσσων. Δες εδώ έναν… άγιο:

O Γαβριήλ Νικολαΐδης το θέτει πολύ απλά και πολύ σωστά: “Το ζήτημα δεν είναι να έχεις πολλά, αλλά να έχεις τα σωστά”. Για παπούτσια μιλάει και μας δίνει 10 τάσεις για το σημερινό χειμώνα. Παίξε μπάλα και επίλεξε αυτό που σου ταιριάζει.

Ποιος σου είπε ότι ο “Κυνόδοντας”, το “Αν”, η “Θεία από το Σικάγο” και διάφορες άλλες ελληνικές ταινίες, έχουν κυκλοφορήσει με τους πραγματικούς τους τίτλους; Ο Κώστας Μανιάτης σου εξηγεί ακριβώς περί τίνος πρόκειται και αποκαλύπτει τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ονομασίες, χωρίς μισόλογα και ωραιοποιημένες αλήθειες. Όλα αυτός θα σου τα λέει;

Η συνεργασία του Provocateur με την Ελληνική Φιλοζωική Εταιρεία με σκοπό την προώθηση του προγράμματος υιοθεσίας σκύλων, συνεχίζεται. Μοντελάκι μας αυτήν την εβδομάδα και υποψήφια για να σου κάνει παρέα στον καναπέ του σαλονιού σου (και όχι μόνο), η Φαίδρα! Έλα να στη συστήσουμε.

Ένα κείμενο για όλους εμάς που φτάνουμε ή μόλις ξεπεράσαμε τα 30 και αναρωτιόμαστε “τι στο διάολο έχει αλλάξει με τις φιλίες μας;”. Ο Ντίνος Ρητινιώτης ψάχνει κι αυτός να δώσει απαντήσεις. Τσέκαρε μήπως και μπορέσεις να τον βοηθήσεις.

Σου πουλάνε το παραμύθι ότι το βιβλίο “Η Τέχνη του να έχεις πάντα Δίκιο” το έχει γράψει ο Σοπενχάουερ και όχι ο Κουτσούμπας; Τα ψέμματα τελειώσαν! Με τη βοήθεια του Κώστα του Μανιάτη, ανακαλύπτουμε τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ 15 γνωστών βιβλίων. Όλα αυτός θα μας τα λέει, πχια;

BONUS

“Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό!” ακουγόντουσαν κάποτε βρόντερές οι ιαχές. Σήμερα οι ιαχές έχουν γίνει ψίθυροι και ο DepressedPasok μιλάει αποκλειστικά στον @beatBukowski για τις προσπάθειές που κάνει για να ξαναγιγαντώσει (λολ) το Κίνημα.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΞΕΙ, ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ! ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΚΑΤΑΠΙΕΣΗ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ! ΤΑ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ 5 ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ!

Posted by Depressed Pasok II on Wednesday, September 16, 2015


Το αμαξίδιο που εμπνεύστηκαν φοιτητές από το Πανεπιστήμιο της Ζυρίχης, ενδεχομένως να λυτρώσει χιλιάδες άτομα με ειδικές ανάγκες. Με το καλό να έρθει κάποτε και στη χώρα που τα παραμελεί όσο λίγες άλλες στον κόσμο.