Σε περίπτωση που ζεις στον Άρη, τότε αφενός δεν θα έχεις πάρει χαμπάρι τον κακό χαμό που έχει γίνει με το στεγαστρο Καλατράβα στο κεντρικό στάδιο του ΟΑΚΑ, μα κυρίως δεν θα μπορείς να απολαύσεις το φοβερό timing του video του Πελετίδη με την επαναλειτουργία και συντήρηση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου. Σχετικά με τον δήμαρχο, στα γράφουμε εδώ. Σχετικά με το στάδιο στο ΟΑΚΑ, η απόφαση για άμεση αναστολή της λειτουργίας του λόγω σοβαρών προβλημάτων στατικότητας του στεγάστρου, έχει δικαιολογημένα προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση. Στους Παναθηναϊκούς γιατί δεν έχουν έδρα για ευρωπαϊκά τους παιχνίδια, σε όλο τον κόσμο που είχε επισκεφθεί κατά χιλιάδες το συγκεκριμένο χώρο σε διάφορες εκδηλώσεις παρά το γεγονός ότι όπως προκύπτει τα προβλήματα λόγω της ελλιπούς συντήρησης υπήρχαν χρόνια. Θα μου πεις, πώς να κάνουν συντήρηση αφού είχε χαθεί το μάνιουαλ που είχε δώσει ο Ισπανός αρχιτέκτονας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κεντρικό στάδιο θα μείνει κλειστό για τουλάχιστον έναν χρόνο τινάζοντας στο αέρα τον προγραμματισμό αθλητικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων, με την πιο μαζική όλων να είναι η διπλή sold out συναυλία των Coldplay τον Ιούνιο του 2024.

Οι διοργανωτές, στο μεταξύ, εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία ζητούν από τους fans υπομονή και την κατανόηση «καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο… να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!».

Ο Κρις Μάρτιν, frontman της μπάντας, τοποθετήθηκε με μια σειρά από tweets για το συγκεκριμένο θέμα, τα οποία είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν.

*Τα tweets είναι προϊόν μυθοπλασίας