Το περίεργο θα ήταν να μην γίνει μέρος της είδησης. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο Νίκος Ευαγγελάτος λατρεύει την gonzo δημοσιογραφία, τη δημοσιογραφία που ο αφηγητής γίνεται το επίκεντρο της ιστορίας και τη μεταφέρει πάντα σε πρώτο πρόσωπο χωρίς η αντικειμενικότητα -και η νηφαλιότητα πολλες φορές- να είναι το ζητούμενο.

Η περίπτωση του Νίκου Ευαγγελάτου, ωστόσο, είναι μοναδική. Ο παρουσιαστής δεν βρίσκεται ποτέ εκεί που λαμβάνει χώρα ένα γεγονός, παρ’όλα αυτά όχι μόνο δίνει το παρών, αλλά το δημιουργεί, το φέρνει στα μέτρα του και το κατακτά με σχετική ευκολία. Πολλά χρόνια στο χώρο, παίζει τους τηλεθεατές στα δάχτυλα.

Από πού να αρχίσουμε, πραγματικά. Αυτός και η ομάδα του μας έχουν χαρίσει μοναδικές στιγμές και όπως φαίνεται, δεν έχουν σκοπό να σταματήσουν να μας τροφοδοτούν με ακόμα περισσότερες. Βλέπετε, ακόμα και χθες, έπαιξε με τα γραφικά του για να εξηγήσει όσο καλύτερα μπορεί το πώς οδηγηθήκαμε στην τραγωδία με το ναυάγιο στην Πύλο.

Το περιμέναμε, μας τα έδωσε, γιατί πέσατε από τα σύννεφα; Βέβαια δεν ήταν ο μόνος, να τα λέμε όλα. Ο Βαγγέλης Γκούμας του STAR έδωσε το ρεπορτάζ του από το αμπάρι αλιευτικού σκάφους. Δύσκολη και πολλές φορές αστεία η δουλειά του ρεπόρτερ. 

https://t.co/30yJ5kNkx5

Ας γυρίσουμε όμως στον Νίκο Ευαγγελάτο. Μην μας πιέζετε, δεν θα ασχοληθούμε εκ νέου με τα όσα είπε η γυναίκα του, φτάνει. Εμάς μας ενδιαφέρει η Τέχνη και μόνο ως τέχνη, μια καλλιτεχνική παρέμβαση και πινελιά βλέπουμε τις εκπομπές του. Τι, όχι; Μάλλον όχι αν κρίνουμε από το Twitter. Κρίμα.

https://twitter.com/hashtag/%CE%95%CF%85%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%AC%CF%84%CE%BF%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

https://twitter.com/hashtag/%CE%95%CF%85%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw

 

https://twitter.com/hashtag/%CE%A0%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82?src=hash&ref_src=twsrc%5Etfw